Hi ha experiències que marquen tan terriblement la vida d’una persona que l’instint de supervivència fa que intenti oblidar-les. Enterrar el passat, si és dolorós, es converteix en una manera de continuar endavant. Els mals records es converteixen en secrets. Però pot passar que abans de quedar a l’oblit, aquests secrets siguin desenterrats per una altra persona.

Samanta Villar  cuatro

Mediaset

I això és exactament el que li ha passat a la periodista Samanta Villar, que ha contactat amb una investigadora perquè anés a La vida con Samanta a explicar-li els detalls del seu arbre genealògic. La catalana, en xoc en conèixer els orígens dels seus avis. Del pare del seu pare, la presentadora descobreix que va néixer en una barraca d’un solar del carrer Rosselló de Barcelona.

samanta villar plora

Mediaset

Però sens dubte, el que més commou Villar és que li parlin dels anys d’infantesa de la seva àvia paterna. Sobretot quan li desvelen el drama familiar: “Durante la Guerra Civil, tu abuela perdió a un hermano. Tenía un año cuando murió y se llamaba Manuel”.

avia samanta villar

L'àvia de Samanta Villar | Mediaset

samanta villar plora 2

samanta villar plora 4

Mediaset

La Samanta plora. Li acaben de dir alguna cosa que l’ha compungit. “No es extraño que a su hijo le llamara Manuel”. L’àvia de Samanta Villar va perdre el seu germà amb quan ella tenia només 13 anys, i per homenatjar-lo, li va posar el mateix nom al seu primer fill, el pare de la periodista. I la presentadora s'emociona. Els sentiments a flor de pell.