La periodista Samanta Villar està d’enhorabona pel seu retorn a la televisió. Després dels seus programes estrella a Cuatro com 21 días, Conexión Samanta i Samanta y..., la catalana torna a Mediaset amb La vida con Samanta.

Samanta Villar  cuatro

Mediaset

La presentadora es va fer famosíssima a Espanya gràcies a alguns dels seus reportatges més sonats i ja mai ningú no podrà oblidar episodis com ‘21 días fumando porros’ o ‘21 días en la industria del porno’.

21 dias fumando porros samanta villar

Mediaset

En aquesta nova etapa de la seva vida professional, Samanta Villar continua experimentant amb les seves inquietuds: aquesta setmana, descobrir si qualsevol època passada va ser millor que l’actual. I per fer la promo del programa, ella mateixa es posa a prova i publica una fotografia de fa 30 anys.

Si fa no gaire es va posar de moda el #10YearChallenge, Samanta Villar va una passa més enllà i s’inventa el #30YearChallenge. Corria l’any 1988. La Samanta i les amigues de l’escola es fan una foto. Ella és la del darrera. Jersei verd, cabell esvalotat però el mateix somriure murri de sempre.

Els comentaris dels seguidors, al·lucinant. Esteu vosaltres disposats a comparar-vos ara amb com éreu fa tres dècades?