El nom del dia és Marta Riesco. Segons Sálvame, el motiu del divorci d'Antonio David Flores i Olga Moreno. Aquesta reportera d'El programa de AR és la que es menjava el coll a una discoteca amb Antonio David Flores ara fa un any. Sálvame Deluxe va emetre les imatges en video d'aquella infidelitat i ara, quan Lecturas publica que el matrimoni de l'ex de Rociíto s'ha trencat, el mateix Sálvame llença el nom de Riesco.

El programa llença la pedra i amaga la mà fins l'endemà. Aquest dijous ha seguit inflant l'esquer sense dir el nom. EN Blau ja va publicar el nom i era vox pópuli a Telecinco. La mateixa Marta Riesco connectava per Ana Rosa des del despatx d'advocats d'Antonio David posant aquesta cara:

marta riesco Telecinco

Joaquín Prat dona pas a Marta Riesco, Telecinco (dimecres)

Aquest dijous Riesco ja no ha sortit al seu programa. La productora Unicorn han decidit protegir-la, amb bon criteri. La Fábrica de la Tele ha inflat el globus assenyalant-la. La guerra entre les dues productores pel cas Rociíto segueix. Marta riesco ha penjat dos post al seu Instagram per donar la cara. Dos vídeos on els companys posen "Ella".

Se sap protagonista i no defuig les mirades. Com va dir Jorge Javier Vázquez: "No hay nada querellable, si no le gusta, que apague la tele". Aquesta és la dona del dia:

marta riesco wc ig

ella ig

Instagram Marta Riesco

Penja dos vídeos que demostren que no està gaire afectada. Prova que no s'ha tancat a plorar per ser "l'altra", gravant-se al wc de casa molt guapa i a la redacció de AR. És el programa qui no la treu en antena.

Dos vídeos:

Instagram

Laura Fa va confessar que Sálvame posa als col·laboradors que no viuen a Madrid, com ella que és de Barcelona o Antonio David que és de Màlaga, un hotel i allà hi va veure Marta Riesco. Queda clar que visitava Antonio David.

María Patiño va més enllà i afirma que Riesco tenia trobades amb Antonio David a casa d'ell. Carmen Borrego sosté que Riesco ha estat vista a Màlaga. Alba Carrilo diu que Riesco li va confirmar que Antonio David l'atreia físicament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Riesco (@marta.riesco)

Antonio David Flores juicio GTRES

Antonio David Flores, GTRES

Antonio David va celebrar com ningú la victòria de la seva encara esposa a Supervivientes. Tenen una filla en comú, Lola, i tot indica que no tenen mala relació. Telecinco s'estranya que cap dels dos cònjuges ni confirmi ni desmenteixi. Normal. quan més callin, més cobraran l'exclusiva el dia que parlin.

És la llei de Telecinco. Igual que Alexia Rivas era una reportera que va trencar la relació de Merlos i Marta López, ara una altra reportera trencaria un altre matrimoni. El següent pas és que Marta Riesco es converteixi en persontatge i vagi a Supervivientes. I segueix rodant tot.