Després de la seva cridanera presentació musical en els Òscar 2024, on va ser nominat a Millor actor de repartiment per la seva actuació en 'Barbie', Ryan Gosling no es deté i continua treballant per oferir el millor els seus seguidors. Recentment es va donar a conèixer que l'intèrpret està en la promoció de la seva més recent cinta, que va ser feta per a la seva parella, Eva Mendes.

Ens referim a 'El especialista', una cinta de comèdia d'acció dirigida per David Leitch, en la qual comparteix càmera amb Emily Blunt i que suposa també un homenatge al gos de la seva dona que va morir.

En un Q&A al festival SXSW, l'estrella de Hollywood va explicar que "Eva tenia un gos anomenat Hugo, que era un Pastor belga malinois i que era un gos d'atac". A més, va afegir que la mascota "només entenia francès. El gos ja va morir, així que aquest és el meu homenatge cap a ell."

Eva Mendes
Eva Mendes

'L'especialista', la nova pel·lícula de Ryan Gosling

D'acord amb el recollit per Cinemanía en el seu lloc web, 'l'especialista' compta la història de Colt, un doble d'acció que ha volat pels aires, rebut trets, ha estat llançat per les finestres i s'ha deixat caure des de les altures més grans, tot per a l'entreteniment. Tanmateix, tot just sortit d'un accident que gairebé acaba amb la seva carrera, el personatge ha de localitzar a una estrella de cinema desapareguda, resoldre una conspiració i recuperar a l'amor de la seva vida sense deixar de fer el seu treball.

En el llargmetratge, Colt interactua amb un gos anomenat Jean Claude, mentre ambdós busquen junts el desaparegut Tom Ryder (Aaron-Taylor Johnson), en la nova pel·lícula del qual treballa l'especialista. Un gos que, segons David Leitch, era interpretat per dues femelles Kelpies per a la pel·lícula.

"Volíem incorporar aquest personatge addicional a tot el mix del film. Quan estàs en una escena d'acció sempre intentes causar-te problemes per fer les coses fresques. La pluja és bona, el gel és bo i agregar un animal en el set sempre és genial", va comentar el director.

Ryan Gosling a El especialista
Ryan Gosling a El especialista

Steven Spielberg aplaudeix la nova pelicula de Ryan Gosling

Aquesta pel·lícula va captivar tant Steven Spielberg que va fer que el famós director s'apropés per primera vegada a l'intèrpret de Ken als Globus d'Or. Encara que ambdós coneixien els seus noms, no tenien el gust de conèixer-se en persona.

Així com recull la revista Variety, Ryan Gosling va rememorar la seva trobada amb el director a la gala dels Globus d'Or del mes de gener passat, quan l'actor va ser abordat per Steven Spielberg de forma inesperada.

"Vaig veure Steven Spielberg caminant en la meva direcció. No el conec, així que vaig pensar que no hi havia manera que vingués a parlar amb mi. I, tanmateix, va continuar apropant-se. Llavors vaig pensar que sabia el que anava a passar, ell diria: "Tu no, darrere de tu".

Finalment vaig dir: 'Jo?' i ell va dir: "Sí, tu". Li vaig dir: 'Ho sento, no creia que vinguessis a parlar amb mi'. I em vaig aixecar i ell em va fer una abraçada i va dir: 'Acabo de veure El especialista i em va encantar'.

En allò que a mi respecta, ja no importa el que succeeixi: a Steven Spielberg li va agradar. Aquest va ser un moment històric per a mi. Estic molt emocionat que la gent la vegi i crec que és una pel·lícula realment especial", va dir Ryan Gosling.