Tots recorden, encara que sigui un fragment, aquella famosa pel·lícula estrenada el 1982 anomenada 'ET, el extraterrestre', dirigida per Steven Spielberg. Aquesta cinta amb el pas del temps s'ha convertit en un clàssic d'aquella època, en la qual Drew Barrymore era una dolça nena de tan sols 7 anys. L'actriu, molt més jove i innocent, va ser part de l'elenc de la nominada i premiada pel·lícula, interpretant la petita Gertie. Una època en què el famós cineasta es va comportar com si fos el pare de la després protagonista de 'Los Ángeles de Charlie'.

Steven Spielberg i Drew Barrymore en ET

En un recent perfil de Vulture, ressenyat pel lloc web d'Esquire, Drew Barrymore recorda com li va demanar al director que fos el seu veritable pare durant el rodatge d'ET. Segons l'actriu va ser "l'única persona en la meva vida fins al dia d'avui que alguna vegada va ser una figura paterna". Es pot destacar que la petita estrella de Hollywood no va experimentar la millor infantesa de totes, ja que el seu pare, John Drew Barrymore, va ser un alcohòlic i un abusiu amb la carrera de la seva jove filla. Tanmateix, malgrat que el guionista nord-americà no va ser el seu pare adoptiu, es va convertir en el seu padrí.

En la mateixa font, Steven Spielberg va conversar com va intentar protegir la infantesa de la seva petita artista, tractant fins i tot de preservar la màgia durant el rodatge. El cineasta li va fer creure la jove que l'extraterrestre era de veritat, una cosa que, a la nena, per descomptat, no li va costar cap esforç creure. Segons el director, amb un parell de setmanes de rodatge ja a la seva esquena, Drew Barrymore va veure com diversos homes manejaven ET, i els va exigir que es fossin del set.

"No volia rebentar la bombolla. Així que simplement vaig dir: 'Tot està bé, ET és tan especial que té vuit ajudants. Jo soc el director i només en tinc un'", va explicar el director de 'Ready Player One'. De la mateixa manera, el productor va mantenir els operadors disponibles amb ET fora del rodatge, durant les pauses de filmació, perquè la noia pogués menjar amb l'extraterrestre. Drew Barrymore va arribar a passar fins i tot els caps de setmana amb el director, i fins i tot li va regalar un gat que la nena va anomenar Gertie i la va portar a Disneyland. Tanmateix, la famosa va començar als 10 anys a consumir marihuana i als 12 la cocaïna. Steven Spielberg va intentar frenar-ho en la mesura del que va poder, però no ho va aconseguir, ja que no era el seu pare. "Vivia una vida a una edat molt tendra que crec que li va robar la seva infantesa", va confessar.

Drew Barrymore i la seva addicció a les drogues

Barrymore va confessar al programa The Howard Stern Show de SiriusXM que a curta edat "anava a clubs i no a l'escola i robava el cotxe de la meva mare i estava fora de control". La situació va ser tan complexa que d'acord al seu testimoni va tenir un intent de suïcidi. La seva mare va acabar per internar-la amb tan sols 13 anys en el centre de salut mental Van Nuys Psychiatric durant 18 mesos. Després de "30 anys de teràpia i molt examen de consciència", Drew Barrymore ha assegurat que ha arribat a entendre la seva mare i que per fi l'ha perdonat. "Crec que va viure de molt dolor i jo tampoc no li vaig parlar durant molt temps", va acabar segons el recollit per Bazaar.