TV3 sap treure suc dels seus presentadors. No arriba al nivell de Sálvame, on es trinxa la vida privada de tots els col·laboradors, però a Sant Joan Despí no hi ha manies: Lídia Heredia pot plorar recordant la mort del seu pare o Helena G. Melero evoca la seva separació matrimonial. Precisament al programa de Melero, Tot es mou, es va viure un moment especial per Sant Jordi. Va convidar una autora mediàtica: Ruth Jiménez, que era la seva predecessora al Tarda oberta abans que fos cancel·lat i substituït precisament per Tot es mou. El morbo de les dues presentadores, l'entrant i la sortint va quedar en no res: ni una menció tret d'un subtil rètol durant l'entrevista:

ruth jimenez i parella TV3

TV3

Mala llet o casualitat, però per parlar de nous començaments parla l'expresentadora de les tardes de TV3 i la seva parella, Santiago Tejedor. Volver a empezar és un llibre especial com ja va anunciar En Blau. La parella sentimental i de coautors es va conèixer en una llibreria i es van regalar un llibre. Sant Jordi per a ells és més que el dia dels enamorats. I el volum és a mig camí de l'autoajuda i llibre d'experiències. Els tafaners van escoltar la veu de Tejedor, l'home que acompanya a Ruth als photocalls i que encara no havíem pogut escoltar, en castellà i amb molt discurs. Interessant.

santiago tejedor  TV3

TV3

Professor de Periodisme a la UAB, escriptor i aventurer. Dirigeix expedicions i ha conviscut amb pobles nadius llatinoamericans. El llibre parla per ell: "La belleza nos rodea, pero normalmente necesitamos andar en un jardín para saberlo". Una parella de guapos amb un llibre a 4 mans. De Tarda oberta ni una paraula. El morbo, pels morbosos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat