La revista Lecturas tenia fa anys un suplement en català, Tot i més, sobre les cares conegudes de TV3. Era una manera de reconèixer que el famoseo català el representen sobretot els que surten a la cadena pública. Avui aquesta funció la fa el programa Al cotxe. Si vols saber què va sentir Helena G. Melero en separar-se o si Laura Rosel té parella després de divorciar-se només t'ho donarà Eloi Vila, i gratis. Enorme 12,3% de share. L'última presentadora que ha acceptat el repte de fer de copilot i xerrar sense pensar que allò es televisarà és Lídia Heredia. Va començar com Quim Monzó: no tocant els genitals de Vila sinó parlant de la seva salut. Va moure el genoll lesionat com si fos Gemma Mengual.

lidia heredia genoll TV3

TV3

Tres mesos de baixa explicats ràpid: "Va ser una caiguda molt tonta esquiant. Tot fos això. Em vaig trencar l'espina, em vaig arrencar els lligaments. Una lesió d'adolescents". Sobre el rumor que la van purgar per apretar Albiol i Arrimadas en antena: "Un rumor que jo desmentia i no em creien, però mai m'aturo a pensar la projecció de la feina que faig, em limito a fer-la el millor que puc". Sobre la voràgine del procés: "Estem en un moment molt emocional i no hem de reforçar aquesta emocionalitat. No faria bé el meu paper". I una revelació tan honesta com esfereïdora: "Moltes coses que estan passant les expliques alhora que passen i a vegades les expliques sense entendre-les".

Lidia 9

TV3

La part íntima del Lecturas: "Vaig voler ser veterinària, psicòloga, advocada i periodista per aquest ordre. Tinc 47 anys, casada amb el Martí, dos fills, de 15 el Bernat i 12 la Martina i tinc molta son". "Fer de mare m'estressa una mica -fa broma- però desconnecto amb altres coses". El pitjor de la feina? "Em llevo a quarts de cinc i estic més irritable, de més mala llet i amb menys paciència. M'irrita tenir son". Meravellosos els 5 segons de silenci quan ha de respondre si tenir fills és el millor que li ha passat. Fora tòpics: "Els fills són font de felicitat i d'infelicitat". Eloi Vila seguia amb el seu classicisme de Sant Esteve de Palautordera: "Els vols transmetre els valors que vas aprendre dels teus pares?". Sí clar, però Heredia està enorme quan destaca "Tot ho sacralitzem i tenir fills no és el nostre únic acte a la Terra". 

heredia tv3

TV3

Eloi Vila no pot defugir el bucle de Enganxats i Tot es mou: "La teva primera vegada a TV3". Heredia ja fa 16 anys que hi és, i va ser cuinera abans que monja: reportera de carrer a En directe. I la confessió personal: "Quan feia el Banda ampla va morir el meu pare i aquella setmana no em vaig veure amb cor de fer el programa. Li vaig portar una olla de musclos a Can Ruti per menjar-nos-els mano a mano. Va morir als 64 anys, dos dies després del meu aniversari. Al seu funeral va fer-se posar Amics per sempre i My way". Pilar Rahola també va plorar al cotxe recordant la mort del seu pare. Eloi Vila ja sap com conduir, el cotxe elèctric i el llagrimal dels copilots i de l'audiència.