Ding! Second round. Gabriel Rufián va encendre els ànims de la caverna futbolera amb una piulada sobre els titulars informatius de la premsa esportiva madrilenya, que saludava emocionada el "projecte" de Florentino Pérez de crear un equip femení al club blanc. La crítica del d'Esquerra anava, especialment, contra el diari Marca, empipant al seu director Juan Ignacio Gallardo, que el responia a Twitter "convidant-lo" a veure el partit de la roja a la redacció del diari. "Así debatimos el tuit", deia Gallardo, enfadat per l'estirada d'orelles contra el sobtat interès del madridisme pel futbol femení. Rufián va rebutjar la proposta ("no querrás que un obtuso más manche tu diario"), però la baralla ha continuat a la xarxa.

Juan Ignacio Gallardo @marca

@marca

L'espurna que ha avivat el foc ha vingut minuts després de que saltés la notícia de la declaració d'ingressos del diputat. Una notícia suficientment significativa pel diari esportiu, que no ha perdut el temps i l'ha inclòs a la seva oferta informativa, entre fitxatges, lloes merengues, fotos de celebrities i propaganda anticuler. I és que un "Rufián" vesteix i molt a una capçalera tan "neutral" com Marca, per on han passat veritables mestres de la intoxicació, la fal·làcia i el pitjor "periodisme" com Eduardo Inda, antic director de la publicació. L'ombra del navarrès és molt i molt allargada, tal i com ha denunciat el republicà.

rufian llac groc efe

EFE

Evidentment, el tema del sou de Gabriel Rufián ha estat una font realment inesgotable d'insults i paraules ben grosses contra el català. La ronda corre a càrrec de Marca. Glups!

 

 

"La ocasión la pintan calva", va pensar segurament el director de Marca, que buscava venjança després de que Rufián posés al descobert el criteri (interessat) de la capçalera. De cop i volta havia trobat 85.719 raons (el que cobra al Congrés) per intentar ridiculitzar el diputat d'ERC. Ea, que era un "A por ellos, " com a una catedral. Però una cosa és voler fer mal a Rufián i una altra, aconseguir-ho. Gallardo, "siga buscando".