Comença la setmana televisiva malgrat el pont i els dies festius i avui hi ha nou convidat a El Hormiguero. Aquest dilluns 31 d'octubre, l'espai de l'access prime time d'Antena 3 comptarà amb la visita de Mina El Hammani, actriu que amb només 28 anys ja s'ha fet un lloc en el panorama actoral espanyol, havent estat part de l'elenc principal en ficcions tan aclamades com a El Príncipe de Telecinco o Élite, a Netflix. Ara presenta nou projecte fora de la plataforma de 'streaming': serà part de la segona temporada d'Historias para no dormir a Prime Video. Vols saber més sobre Mina El Hammani, la convidada d'avui a El Hormiguero? Continua llegint.

🌟 Lola Índigo, una estrella mundial i més: aquests són els convidats de 'El Hormiguero' aquesta setmana

📺 La cantant Soraya Arnelas i l'humorista Raúl Gómez: aquests i més són els convidats d'avui en 'Pasapalabra'
 

Qui és Mina El Hammani, l'actriu d''Élite' convidada avui a 'El Hormiguero'

De segur que a molts els sona el nom de la convidada d'avui a El Hormiguero. Mina El Hammani, que visita aquest dilluns 31 per primera vegada el programa de Pablo Motos i les formigues Trancas i Barrancas, va guanyar especial reconeixement per part del públic en interpretar Nadia Shanaa en el thriller adolescent Élite, sèrie original de la plataforma Netflix. El seu personatge, una jove musulmana d'origen humil en ple procés de descobriment personal que aconsegueix una beca per estudiar en una prestigiosa escola privada, es va guanyar l'afecte dels espectadors, a més de prendre un rol principal en alguns d'embolics amorosos més tòrrids de la ficció. El Hammani va abandonar la sèrie després de la tercera temporada.

mina l'hammani elit
Nadia (Mina El Hammani) amb Marina (María Pedraza) en una seqüència d''Élite'

Com el seu personatge, Mina El Hammani és madrilenya d'ascendència marroquina. A més d'haver treballat com a model en algunes ocasions, els primers passos de l'actriu en la ficció espanyola es remunten a un episòdic en Centro médico (2015) i, posteriorment, el seu paper principal en El Príncipe, la reconeguda sèrie de Telecinco on va interpretar la jove Nur. El Hammani ha format part, també, de l'elenc del serial diari Servir y proteger a La 1 durant tota la seva primera temporada, i fins i tot va tenir un paper episòdic en la còmica La que se avecina. El seu últim treball ha estat sent Elvira, una de les protagonistes d'El internado: Las Cumbres (2021) a Prime Video.

El més nou de Mina El Hammani: l'actriu presenta 'Històries per no dormir', el seu nou projecte a Prime Video

Mina El Hammani sembla haver arribat a Prime Video per quedar-se. A la plataforma de 'streaming' d'Amazon, la madrilenya ja és part de l'elenc del 'reboot' d'El internado d'Antena 3 i interpreta la professora de ciències d'El internado: Las Cumbres. Ara té nou projecte i el presenta avui com a convidada d'El Hormiguero. Es tracta d'un altre 'reboot': el de les mítiques Històries per no dormir de Chicho Ibáñez Serrador que triomfaven en les nits de TVE allà pels 70. Ara i sota la direcció de Nacho Vigalondo, la sèrie estrena segona temporada i El Hammani serà una de les protagonistes d'aquestes històries que mantenen l'essència original però apropant-se molt més a l'actualitat.

mina l'hammani històries per no dormir
Mina El Hammani s'incorpora a 'Historias per no dormir' en la seva segona temporada