Antena 3 diu adeu als convidats dels últims tres lliuraments de Pasapalabra perquè avui i fins divendres vinent 4 de novembre seran quatre nous famosos els que acompanyaran al presentador Roberto Leal i els veterans concursants Orestes i Rafa en la seva lluita pel premi del concurs favorit de l'audiència a la graella televisiva de les tardes. En aquesta ocasió, el planter de rostres coneguts que se sumeixin a la taula del programa són majorment de l'àmbit actoral, amb les actrius Laura Sánchez i Thaïs Blume, l'actor sevillà Antonio Garrido i el prestigiós dissenyador de moda Juan Duyos, que trencarà una mica, amb la dinàmica dels intèrprets. A més, tots són repetidors. Si vols saber-ne més sobre Laura Sánchez, Juan Duyos i la resta de convidats d'avui de Pasapalabra, continua llegint.

📽️ Thaïs Blume, convidada d'avui a 'Pasapalabra': l'actriu de 'Sin tetas no hay paraíso' reapareix

🌟 Lola Índigo, una estrella mundial i més: aquests són els convidats de 'El Hormiguero' aquesta setmana

Els convidats d'avui a 'Pasapalabra' que es queden fins divendres

Aquesta nova remesa de convidats arriba avui a Pasapalabra després de la visita de la cantant Soraya Arnelas, els actors i humoristes Raúl Gómez i Sara Escudero i el televisiu exjugador de bàsquet i medallista olímpic Fernando Romay. A una taula renovada, exceptuant al burgalès Orestes Barbero i el de Zamora Rafa Castaño, els concursants que continuen mantenint el seu lloc a les cadires taronja i blava del programa des de fa ja un bon temps, arriben ara per asseure's en el concurs presentat per Roberto Leal l'actriu Laura Sánchez, el dissenyador de moda Juan Duyos, la també actriu Thaïs Blume i l'actor Antonio Garrido. T'expliquem una mica més sobre ells, a continuació.

L'actriu i model Laura Sánchez torna al programa

Nascuda a Alemanya i establerta a Huelva, la carrera de Laura Sánchez com a model s'enlairava el 1998 després de rebre el premi 'The Look of the Year' de l'agència Elit. Com a actriu, la seva trajectòria ha quedat sempre bastant lligada a les produccions d'Antena 3, sent una de les intèrprets principals de Los hombres de Paco, a més d'haver format part d'altres ficcions televisives amb cert reconeixement com El chiringuito de Pepe, La fuga o el còmic Gym Tony de Cuatro. És una d'habitual dels concursos de la cadena i s'ha divertit anteriorment en altres formats com el Me resbala que presentava Arturo Valls.

Juan Duyos, reputat dissenyador de moda

El prestigiós dissenyador Juan Duyos és repetidor en el programa. El madrileny va estudiar Belles Arts i allà va descobrir la seva vocació pel món de la moda, fins al punt que en el passat 2011 es convertia en el director del grau de Disseny de Moda a l'Escola Universitària de Disseny i Innovació. Gràcies al seu treball i implicació, les seves col·leccions han aconseguit ja en tres ocasions el premi de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Una d'elles va ser la seva col·lecció Reserva, guardonada amb el premi L'Oréal del certamen com a millor col·lecció de la temporada de tardor-hivern.

Thaïs Blume també és repetidora en 'Pasapalabra'

Molts recordaran a la barcelonina Thaïs Blume pel seu paper en la icònica sèrie de suspens Sin tetas no hay paraíso (2008), però des de ben petita ella sempre va saber que el seu havia de ser actuar. I així va ser, perquè des del seu debut en el drama de Telecinco, la intèrpret no ha deixat de treballar i ha tingut l'oportunitat de participar en incomptables ficcions televisives realment aclamades per l'audiència. En la seva filmografia hi ha títols de la talla de Gran Reserva, El Príncipe i Amar es para siempre, el serial on va participar per més de 260 capítols. En el dia d'avui forma part de l'elenc principal de Servir y proteger, a La 1.

L'actor sevillà Antonio Garrido

Natural de Sevilla, l'actor Antonio Garrido ha format part d'algunes de les sèries d'Antena 3 més recordades pels espectadors. Cal destacar els seus papers a La chica de ayer, Amar és para siempre —durant dos anys— i Los protegidos, on encarnava Mario Montero, el pare d'una família més que peculiar. Garrido s'ha consagrat també com a mestre de cerimònies de formats televisius, i és que ha estat presentador de formats tals com ¿Quién quiere ser millonario? i fins i tot va arribar a ser col·laborador de l'Andalucía directo de Canal Sur el 1999. Ara es troba immers en la promoció de Los protegidos: El regreso, el 'reboot' de la sèrie per a Atresplayer Premium.