Rosalia és un fenomen cantant i creant música, però no deixem de banda el seu impacte amb un mòbil a la mà i tuitant. Especialment quan combina l'humor i la síntesi, com vam veure quan esclafava VOX, o fins i tot fent servir un llenguatge i ortografia no apta per a analògics. Tres paraules de la catalana han fet esclatar una rialla de dimensions colossals, amb les que revela el pitjor que té ser Rosalia. Molts pensem no hi ha res de dolent, però ens equivoquem. Té un neguit quotidià, que pot aparèixer en qualsevol moment, situació, necessitat i urgència. És tracta d'una incapacitat motriu transitòria, que s'esvaeix quan passa de ser la cantant mundial del moment a Rosalia Vila i Tobella​. O més o menys.

rosalia tapa la cara GTRES

Rosalia de carrer GTREES

Rosalia GTRES

L'artista responia amb tres paraules al vídeo d'una usuària que feia conya de com pateix algú amb les ungles gegantines que sovint porta a les mans: "Real que sí". La gravació, que parla de les dificultats que produeix una manicura extrema recollint una moneda del terra, obrint un pot de xampú o la nevera, rebia el suport de Rosalia, que no podia negar l'evidència. Les ungles del vídeo eren cons de paper, però de mides força adients. Tot quadrava. Ella feia broma i la xarxa l'acompanyava en massa: Més de 100.000 likes en tres hores i pujant.

ungles Rosalia falses 2 @flopalyssu

ungles Rosalia falses @flopalyssu

ungles Rosalia falses @flopalyssu

Rosalia plora @rosalia.vt

@rosalia.vt

Comentaris desagradables o idees íntimes al marge, sí que hi ha curiositat per saber com 'sobreviu' i supera la incapacitat sense treure's les ungles. Potser en un reality. El seu dia a dia interessa. Ho deixem així, com a proposta. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat