Diumenge 7 de febrer. Mentre que la gran majoria de la població mundial estava pendent de la final de la Super Bowl 2021, la cantant catalana Rosalía estava ocupada amb el problema que va tenir amb el seu veí. Una situació de la que ella mateixa en va parlar a través de les seves xarxes socials, concretament el seu compte de Twitter, generant l'interès de milers i milers de persones com sempre passa cada vegada que publica alguna cosa. De què es tracta?

Rosalía a Nova York prenent batut GTRES

Rosalía, GTRES

Nou minuts, ni un més ni un menys, passaven de les onze de la nit quan la de Sant Esteve Sesrovires va escriure el següent: "M'he connectat accidentalment al bluetooth del veí". Un problema molt comú en els temps que corren, amb el qual Rosalía va aconseguir empatitzar amb els seus seguidors, més de dos milions. "En aquestes que el mòbil comença a sonar a casa seva, així que dic, bé doncs li faré una playlist en directe". Rosalía deixant de ser cantant per una nit per convertir-se en D.J. i animar el seu veí amb el seu variat gust musical. Quines cançons va fer sonar? Ella mateixa ho revela:

Una divertida anècdota amb la que la catalana va rebre tota mena de respostes. A continuació adjuntem alguns dels més de 700 comentaris que s'acumulen en el seu compte de Twitter:

Queda clar, Rosalía mai deixa de sorprendre. Si no ho fa amb les seves cançons, ho fa amb les seves impossibles fotos, els seus enigmàtics missatges, les picades d'ullet a la seva terra, Catalunya, o els problemes amb la seva comunitat de veïns. Què serà el següent?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat