Aquest dijous 21 de gener és un dia important en la carrera d'èxits de Rosalía. La del Baix Llobregat estrena una cançó pel capítol especial d'una de les sèries del moment, Euphoria, de la cadena HBO. I no és un tema qualsevol, és un duet amb una altra estrella mundial, Billie Eilish. Així sonarà avui:

Els paparazzi han buscat a la de Sant Esteve Sesrovires i aquesta setmana és a la ciutat de Nova York. Passa més desapercebuda a la capital del món, vestida de llatina i xarrupant un suc verd. D'aquells que porten api, cogombre, espinacs i poma verda. Aquesta és la foto que NO veureu al seu Instagram: cara neta, arracades d'aro daurat, jaqueta acoltxada pel fred descordada, bambes, pantalons de xandall i bossa negra:

Rosalía en Nueva York tomando batido GTRES

Rosalía d'incògnit passejant dimarts a NYC, GTRES

L'Agència Splash News va tenir la sort de posar a passejar per la Gran Mansana un fotògraf hispà, José Pérez, que va reconèixer Rosalía entre 8,4 milions d'habitants de la ciutat. La va poder identificar perquè pel carrer Rosalía bevia el batut verd sense mascareta. Bingo. La potra del paparazzi i la xamba d'EN Blau. Hi ha altres imatges de la diva sense maquillar ni vestida de catifa vermella. Qui vulgui looks urbans de la millor, que copiï.

ROSALIES D'INCÒGNIT:

rosalia carrer gtres

rosalia de carrer per madrid GTRES

rosalia carrer GTRES

rosalia incognit aeroport LA GTRES

Rosalía de carrer, GTRES

Totes les Rosalies són esplèndides. L'eufòria no és la sèrie de la HBO. És mirar i escoltar la diva.