Després del gran èxit de Milionària en català, la Rosalía es passa a l'anglès i vol conquerir els EUA. I la de Sant Esteve Sesrovires sap envoltar-se de professionals de la música que puguin garantir l'objectiu, com ha deixat caure al seu Instagram, amb una fotografia amb el raper Travis Scott, que triomfa dins i fora dels escenaris USA. Scott, a banda de ser l'artista de hip-hop més venut de 2018 i de col·laborar amb Drake o Cardi B, ja va treballar amb la catalana a For the Throneel disc que va precedir l'estrena de la última temporada de Joc de Trons. Tot fa pensar que repetiran col·laboració i que ens espera un nou hitàs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Però a Scott la premsa del cor nord-americana també l'examina cada dia per ser el nòvio de Kylie Jenner, germana de Kim Kardashian, i pare de Stormi Webster, la criatura que tenen en comú i que és tota una celebrity amb només 1 any de vida. I na Kylie, una icona de la moda i del món influencer, ha emès el veredicte de la possible nova col·laboració entre totes dues estrelles de la música. Ho ha fet amb un discret "m'agrada" a la imatge de la Rosalía, un més entre els 800.000 que n'acumula en unes hores. Però no és un gest qualsevol. És una nova mostra de que al clan més famós de la tv americana les encanta l'Aute Cuture i el Trá-Trá, com van demostrar en el passat. Alguns fans feien broma sobre el perill de que la catalana "li pispi la cartera" a Jenner.

Comentari Rosalia Kylie @rosalia.vtComentari Rosalia Kylie 2 @rosalia.vtComentari Rosalia Kylie 3 @rosalia.vtComentari Rosalia Kylie 4 @rosalia.vt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏽‍♀️🦋💙

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

En tot cas, na Rosalía s'ha proposat conquerir "the american dream", i sap ben bé quines tecles tocar. Esperarem els resultats d'aquesta nova aventura.