Rosalía és una deessa de la música, la moda i la bellesa. Tan aviat anuncia pinta-ungles com treu una cançó, es lliga l'autor de la cançó de l'estiu, Rauw Alejandro o passeja pels racons més nostrats de Catalunya com Port Lligat. Tenir 17,3 milions de seguidors, en augment, fa que el seu Instagram sigui com una feina.

Triar el look, la roba, l'espai per cada post  que penja a les xarxes és una feinada similar a la d'un portadista de revista. El que Vogue, Elle o Cosmopolitan fan un cop cada mes, Rosalia ho fa a cada post. I aquest dimarts d'octubre aposta per un look nou en un entorn urbà: un aparcament subterrani al costat d'un cotxe ple de pols, d'aquells on s'hi escriu amb el dit "Lávalo guarro":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

rosalia 1

rosalia 2

rosalia 3

rosalia 4

Instagram Rosalia

Són 5 fotos a quina d'elles més bruta: pols, merda i un capó de cotxe on s'hi pot llegir "caca" o "cul". Aquest és un nou entorn de la seva estilista Daykiri, Pili Vila Tobella, germana gran de Rosalia. Les germanes són les estrelles del Baix Llobregat i han triat el subterrani més marrano de Sant Esteve Sesrovires per les fotos.

Ben il·luminat per lluir el  look al·lucinant habitual: sabates de plataforma impossible i vestit vaporós amb dues figures femenines levitant, com les germanes Vila.

El millor és el vídeo musical que Rosalía grava per tik tok  a casa de Pili, un dúplex on s'hi veu el nebot de Rosalía, el fill de Daikyri, feinejant per la cuina:

rosalia carrer GTRES

Rosalia amb la seva germana i el seu nebot, GTRES

Pels que vulguin entendre què hi ha rere Rosalia: una estilista amb el cap a lloc. La germana de la diva explica a tots els fans el secret de l'estilisme: no és la moda sinó la persona. Tuit impressionant de Daikyri:

Pilar Vila Tobella: "Qué manía con estar todo el rato 'esto es guay, esto no'. A ver si os enteráis que todo es guay. Es seggún quién lo lleve, porque la ropa, las marcas, dan igual. Es la energia y la persona".

Dempeus. Grandiosa Pilar Vila Tobella. La diva és Daikyri.

rosalia germana fill pixelat GTRES

Els Vila Tobella, GTRES

En una entrevista Pili confessa: "Es un poco jefa a veces la Rosalía, pero es una jefa guai. Yo soy la mayor pero me ha relevao. Nuestra madre también trabaja con nosotras, estamos ahí las tres mujeres de la casa". L'entrevistador aprofita: "¿De dónde sacas el rollo que les das a Rosalía?".

Daikyri tan natural com la cantant "A ella le encantan los oros. Pues en el aeropuerto de Las Vegas los encontramos: un euro por cada anillo, 5 anillos 5 euros. No son buenos, no". 

La mare, Pilar, i les filles, Pili i Rosalía, un dream team de l'artisteig.