Rosalia és a Catalunya. L'artista del Baix Llobregat ha triat una altra comarca per reaparèixer a les xarxes, en un indret reconeixible pels catalans. Les cinc fotos que ha penjat al seu Instagram de 16,3 milions de followers són la millor campanya de Turisme: Visit Catalonia. No hi posa la ubicació i ofereix poques pistes als que no han estat mai en aquest racó. Pista: és un museu. Aquestes són les fotos de dins, molt de Rosalia, que es maquilla plorant llàgrimes de sang.  Rosalia posa uns llavis al tuit:

rosalia dali IG

rosalia ig

rosalia instagram

Rosalía a Instagram

És el jardí de la casa museu de Dalí a Portlligat, a l'Alt Empordà. Una petita casa de pescadors que el geni empordanès va anar ampliant fins a convertir-la en un museu encara més màgic que el de Figueres. Era la casa on Salvador Dalí pintava i conserva tots els racons del pintor. Rosalia s'hi retrata al jardí, amb una piscina en forma de penis i una font de figuretes de toreros i flamenques amb un sofà de llavis roses i uns pneumàtics de Pirelli. La Casa Museu té molts racons imprescindibles i des de l'exterior es veu la badia de Portlligat des d'un turó:

rosalia cadaques

rosalia port lligat

Rosalia a Porlligat, instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Museu Dalí (@museudali)

Salvador Dalí va triar aquest petit port de pescadors per pintar. Deia que des d'allà era el primer espanyol que veia sortir el sol. És l'extrem més oriental de la Península Ibèrica, al Cap de Creus. Una visita obligada per tothom que tingui sensibilitat per l'art. Rosalía beu de Dalí. El seu punt esbojarrat, artístic, desacomplexat i autoconscient del seu èxit mundial és del tot dalinià. Rosalia és el Dalí del s.XXI. Només li falta el bigoti. Meravellosa. Surrealiiiiiista.