Rosalía és una estrella mundial però per Telecinco és la nova Belén Esteban: una noia jove de poble a qui poder esprémer per vendre'n intimitats. Fins ara cap programa de la cadena havia gosat amb la família de l'artista de San Esteve Sesrovires però ho ha fet Viva la vida, el Sálvame low cost dels caps de setmana. En una desesperada recerca de l'audiència (11% a Espanya, trist 8% a Catalunya, d'on és Rosalía) van furgar en la intimitat de la catalana:

rosalia TSQV T5

casa rosalia T5

Telecinco

Telecinco mostra imatges de la mare, a una Rosalía de 15 anys concursant a Tú sí que vales i un visionari Àngel Llàcer al jurat fent-la fora per desafinar però afirmant:  "Tienes toda la materia prima para el futuro".

Una reportera de Viva la vida va a Catalunya i treu informació de les veïnes: "Esta es la casa de Rosalía (...) Hemos sabido que los padres de Rosalía se han separado hace dos meses y su padre ya no vive en esa casa. Su familia materna es dueña de una fábrica de chapas. Rosalía viene de buena familia". Per assenyalar Rosalía mostren que la seva mare té un negoci i mostren una foto d'un edifici amb un llaç groc a un pis superior. A xarxes ja hi ha algú que "acusa" la mare d'indepe. Telecinco intoxicant.

negoci mare rosalia t5

Telecinco

La reportera troba que atracar la mare de Rosalía a les fosques quan surt de treballar i tanca la porta del negoci és l'exclusiva: "En las oficinas hemos dado con Pilar Tobella, nunca la habíamos visto en público. Son dos gotas de agua". La mare aclareix "No queremos estar hablando con la prensa. Hacemos nuestro trabajo lo mejor posible". La reportera segueix com un voltor i quan torna del vídeo treu digitals semi-clandestins amb frases com "Rosalía  es un producto vacío" o "mentira producto del marketing". No es pot ser més miserable.

rosalia critiques t5

Telecinco

Tanta porqueria contra la cantant catalana s'emet quatre dies després que Rosalía publiqués la primera cançó en català.  Casualitat o no, Telecinco ataca Rosalía informant d'intimitats familiars, donant peixet a crítiques ultraminoritàries, ensenyant casa seva o insinuant que la mare és indepe. Voltors que no fan ni una esgarrapada. La que té ungles és Rosalía.