Terrassa està d'enhorabona: l'Ajuntament que es constituirà dissabte serà per primer cop el de la tercera ciutat de Catalunya. Fa pocs mesos aquest municipi del Vallès va superar Badalona com el més gran, en població, del país després de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat. I la llista guanyadora amb 4 anys de mandat per governar tantíssima gent, Tot per Terrassa de l'exsocialista Jordi Ballart, té una famosa actriu de número 2: Rosa Boladeras.

Boladeras 9 copy (1)

TV3

No va en qualsevol lloc, serà la segona de l'ajuntament i podrà impulsar polítiques culturals i de país. Va de groc a les entrevistes i va llegir amb Pere Arquillué el manifest del món de la Cultura a favor del referèndum:

boladeras acn

ACN

Rosa Boladeras té una trajectòria teatral sòlida però el gran públic la va descobrir a TV3. De la mà de Toni Soler va debutar al programa Set de notícies i va ser la primer i única reportera de la història de Polònia. El seu personatge més llarg va ser de cuinera a La Riera. De la seva vida privada és famós el seu ex, Gabino Diego amb qui té una filla actriu de 23 anys. Boladeras és estimada pel públic i pels terrassencs que l'han votat en una llista nova que va arrasar a les eleccions del 26M. Una ciutat especialment sensibilitzada amb els presos i exiliats. Terrassencs són els exconsellers Josep Rull i Lluís Puig.

rosa boladeras ACn

ACN

Boladeras serà una gran tinent d'alcalde: sensible amb la cultura, el procés i el drama de Síria. Millor que toreros, presentadors i altres estranys diputats a Madrid.