Entrevista en castellà d'Eloi Vila a TV3 a Gabino Diego. L'actor madrileny de 52 anys, afincat a Catalunya durant anys, confessa que el públic pel carrer li diu "Me suena tu cara". L'actor és conscient de la seva particular fesomia. Eloi Vila va al gra: la vida íntima dels copilots del seu programa. En Blau acostuma a comparar Al cotxe amb el vell Tot i més, el suplement de tafaneria dels famosos de TV3 que es regalava amb la revista Lecturas. Quina famosa actriu catalana va tenir una filla amb Gabino Diego?

Gabino 6 copy (1)

Boladeras 9 copy

TV3

La mateixa que va ser entrevistada al cotxe fa mesos: Rosa Boladeras. Amb l'excusa de promocionar l'obra "El desguace de las musas" (Teatre Romea) Diego passa per l'adreçador de parlar de la seva filla Sara Diego Boladeras: "Tiene 23 años, le gusta el mundo del espectáculo y le interesa la dirección, ha hecho cosas de actriz...". TV3 la va fitxar pel seu culebreot dels migdies i la veiem algunes sobretaules a Com si fos ahir:

sara diego TV3

TV3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Diego 🔺 (@sararoosie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Diego 🔺 (@sararoosie) on

Sara Diego, una actriu a tenir en compte. El pare i actor, que viu a Madrid, diu que tornar a Barcelona sempre el fa feliç. Aquí s'ha enamorat i s'ha sentit molt estimat. Va gravar un anunci de Nadal de Feixenet fa 15 anys amb una altra actriu de bandera: Demi Moore "Vino con su maromo, no hubo nada que hacer". Ja en va tenir prou lligant-se Rosa Boladeras, actriu cèlebre de teatre i TV (Polònia, La Riera...). 

gbino diego tv3

TV3

Gabino Diego, un seductor. I Sara Diego, una actriu de raça. Al seu instagram ha penjat una foto amb el seu pare hores després de sortir a TV3, per Sant Josep. Amor i orgull de filla pel Dia del Pare.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat