Cada final de temporada als mitjans catalans hi ha ball de presentadors, programes i cadenes. Quan els canvis són a les cadenes líders TV3 i RAC 1, qualsevol canvi és notícia. A la ràdio del Grup Godó s'acostumen a viure sotracs a Esports. Noms com Raül Llimós, Dani Senabre o Edgar Fornós han abandonat RAC 1 amb més o menys sospites de mans negres o mala maror. Ara qui anuncia que plega no és qualsevol. Marxa el presentador del programa líder dels esports nocturns: Roger Saperas. Diu que per raons familiars:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I FINS AQUÍ. . Aquí s'acaba la meva etapa al capdavant del Tu Diràs després de 4 anys tan difícils com gratificants. Sens dubte, el repte professional més bèstia de la meva carrera. . Marxo per sobre de tot, orgullós de la feina que hem fet. Amb un punt de tristesa perquè deixo el programa quan més l'estava guadint però infinitament AGRAÏT amb tots aquells que l'heu fet possible: La redacció d'esports, tècnics, tertulians, col-laboradors... A tots, de veritat, MOLTES GRÀCIES de cor per ajudar-me a fer el programa que tenia al cap. És difícil però havia arribat el moment de parar i agafar aire. . El motiu és ben fàcil. Necessitava conciliar millor la meva vida professional i familiar. Tenia dubtes sobre la meva continuïtat i els vaig traslladar a la ràdio mirant de ser el més honest possible. Ens vam asseure, ho vam parlar i estudiar. Hi vam donar voltes i més voltes però no vam trobar la solució. O com a mínim, cap que ens deixés plenament satisfets a la ràdio i també a mi. I ha estat en aquesta cruïlla on m'he decidit. Prenc la decisió de deixar-ho perquè crec, sincerament, que és l'única que em permet fer el que realment vull: Cuidar millor dels meus, sense descuidar el Tu Diràs. . Perquè com vaig dir el primer dia: "Sònia, Pol (i ara afegeixo també la Bruna) RES PASSA PER DAVANT VOSTRE". Ara simplement, havia arribat el moment de demostrar-ho. . Avui més que mai... Bona nit i bona ràdio! . . . . . . . . 📸@gerardromero

A post shared by Roger Saperas (@rsaperas) on

Saperas: "Aquí s'acaba la meva etapa al capdavant del Tu Diràs després de 4 anys tan difícils com gratificants. És difícil però havia arribat el moment de parar i agafar aire. Necessitava conciliar millor la meva vida professional i familiar. Prenc la decisió de deixar-ho perquè crec que és l'única que em permet fer el que realment vull: cuidar millor dels meus. Perquè com vaig dir el primer dia: "Sònia, Pol (i ara afegeixo també la Bruna) RES PASSA PER DAVANT VOSTRE". Fer un programa nocturn obliga a anar amb els horaris invertits i això hauria estat massa per un pare de dues criatures.

La ràdio s'assegura que no hi hagi especulacions. A rei mort rei nou: Aleix Parisé serà el substitut. Una cara coneguda dels esports de l'última etapa (fallida) de 8tv que ara assumeix un doble repte: agafar el programa líder de la ràdio nocturna (116 mil oients) i mantenir-se en una cadira que crema, la dels esports de RAC1.