Si les ones radiofòniques es mesuren per la mala maror, hi ha bandera vermella a la ràdio catalana. Fa dies explicàvem els canvis a RAC1 on Raül Llimós, a qui un excompany acusava de "màfia", plega i segons diverses fonts apunten a En Blau ho fa per incorporar-se al Departament de Comunicació del FC Barcelona. A Catalunya Ràdio el relleu de Ricard Ustrell no està sent pacífic. Molt atents a com s'acomiadarà dels seus oients diumenge 22 però dies abans publica un tuit ultracrític amb l'emissora que abandona, o li fan abandonar:

Com va anunciar ell mateix a En Blau fa un any, aquesta era la seva última temporada al capdavant d'El suplement. Ho atribueix literalment a la "mala gestió" i el gestor no és altre que el director de l'emissora, Saül Gordillo. Sense el seu equip Ustrell diu que "perd la ràdio pública" i ho qualifica d'"incomprensible" i de "desastre". Per fer-ho comprensible caldrà que ho expliqui ell mateix. En l'entrevista que va concedir a En Blau apuntava algunes pistes: "Si un jove ve a Catalunya Ràdio és apedregat, exiliat al cap de setmana". Aquí en la seva veu:

Ricard Ustrell - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

Ustrell publica el seu tuit quan l'emissora reconeix que ja té el seu substitut: Roger Escapa. Va accedir a Catalunya Ràdio a l'equip d'Ustrell però fonts de l'emissora afirmen que la relació va acabar malament i Escapa va escapar a El matí de Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas, a la qual substituirà aquest estiu. Segons ha pogut saber En Blau, hi havia diferents candidats per substituir Ustrell i els dos millor posicionats eren Roger Escapa i Xantal Llavina, que actualment presenta Revolució 4.0 a l'emissora els diumenges. 

xantal roger saul cat radio

Catalunya Ràdio

Fonts de Catalunya Ràdio apunten a una mala relació entre els antics companys Ricard Ustrell i Roger Escapa i atribueixen a la tria del substitut de fora del seu equip com la causa del tuit irritat d'Ustrell, que apunta a TV3 al setembre, tot i els seus retrets a Catalunya Ràdio. Dimecres 25 de juliol, segons ha pogut saber En Blau, es reuneix la CCMA per confirmar Roger Escapa com el nou fitxatge pels caps de setmana de la ràdio de la Generalitat. Té el difícil paper de recuperar el lideratge que El suplement ha perdut a mans de Xavier Bundó a RAC1. La marca El suplement, es molt anterior a Ustrell: el programa de caps de setmana el va concebre i fer durant 20 anys Xavier Solà.

ustrell

Catalunya Ràdio

El programa ha anat canviant de mans i ara toca la veu jove de Roger Escapa, si la CCMA no fa marxa enrera com ja va passar amb els fitxatges fallits d'Albert Om i Cristina Puig per la ràdio pública. Que la bandera vermella de la mala maror es converteixi en bandera blanca.