El locutor de Catalunya Ràdio Roger Escapa comença l'any pletòric. El programa El suplement que dirigeix i presenta torna a ser líder després de perdre aquesta condició durant l'etapa de l'anterior presentador, Ricard Ustrell. I Escapa ha trobat l'amor amb una actriu: Diana Gómez. Famosa per la seva participació a la sèrie de Joel Joan per TV3, El crac, Gómez va participar en la promoció del programa El suplement del mes de setembre. Ara periodista i actriu llueixen el seu amor a les xarxes socials.

A les fotos de les vacances no hi surten plegats però quan Roger Escapa penja una imatge, l'autora de la foto és Diana Gómez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☕️☕️☕️ 📸 @didigmz

A post shared by Roger Escapa (@rogerescapa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Gómez (@didigmz) on

L'única foto plegats és a Instastories de l'1 de gener. Bon moment per oficialitzar una relació que fa mesos que dura: una poètica imatge en blanc i negre amb cada membre de la parella etiquetat, a la barra d'un bar i un desig de Bon 2020:

insta

Instastories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Gómez (@didigmz) on

El programa El suplement va entrevistar l'actriu amb la seva mare, una de les seccions més celebrades del programa dels caps de setmana a l'emissora de la Generalitat. Avantatges de fer ràdio: conèixer la sogra entrevistant-la. L'amor flueix aquest 2020.