El disbarat i la infàmia s'ha instal·lat definitivament a VOX. I la presidenta del partit a Madrid, la hispanocubana Rocío Monasterio, s'ha reservat un lloc ben destacat a la atapeïda galeria de monstruositats que acumula la formació ultra. No es pot ser més roí, "conspiranoica" i desagradable, a banda d'una mentidera professional. La dona acaba d'escandalitzar tothom (menys la caterva de "ments brillants" que té per companys) en fer unes horripilants declaracions en les que, amb l'excusa de "defensar la llibertat a l'educació", ha assegurat que a la Comunitat de Madrid "a nuestros niños de 8 años se les dan cursillos en los que se les dice a las niñas que tienen que ser niños, a los niños que tienen que ser niñas, y probar nuevas prácticas sexuales y explicárselas a los demás niños, y hablan de zoofília, de parafilia"

rocio monasterio @rociomonasteriovox

@rociomonasteriovox

Cursets i tallers de zoofília i parafílies, subvencionats amb diners públics i evidentment, creats per les demoníaques, pervertides i abjectes ments d'Isa Serra (candidata de Podemos a Madrid). Toma ya. Si pensàvem que havíem arribat al clímax de la indecència amb VOX, malauradament sembla que encara ens queda una interminable travessa pel desert. El desert mental d'aquesta colla de piròmans "intel·lectuals", és clar. La tempesta provocada per les paraules de Monasterio ha estat de les que no s'obliden fàcilment.

Quina serà la propera bestiesa dels ultres? "El chupacabras"? L'home del sac? Candyman és de Podemos? Deixant la conya a banda, no només l'hauria de caure la cara de vergonya, relacionant infants de curta edat amb fastigoses fantasies sexuals. També l'haurien d'exigir responsabilitats per les seves matusseres difamacions, i fins i tot plantejar-se si aquests personatges poden exercir cap representació pública. De moment, Monasterio segueix inventant histories per a no dormir. Històries que de ben segur, no explicarà a la seva prole. Esperem que els pares i mares madrilenyes diguin prou i tornin a ficar VOX a la caverna de la que mai no haurien d'haver sortit.