Pedro Carrasco, primer marit de Rocío Jurado i pare de Rociíto Carrasco, va morir avui fa 20 anys. Amb aquesta efemèride, Telecinco té l'excusa per furgar en el misteri més ben guardat de la premsa rosa a Espanya: per què Rociíto ha repudiat als seus dos fills, un d'ells amb discapacitat intel·lectual, els dos germans i no es parla amb ningú la família. Totes les fonts assenyalen el mateix: Fidel Albiac. Qui hi ha aprofundit és qui no té pèls, a la llengua ni al cap. Kiko Matamoros.

rocio jurado rociito, fidel i ortega cano funeral pedro carrasco GTRES

Funeral Pedro Carrasco, tots plorant, GTRES

El programa atribueix a Albiac un control total sobre Rociíto: "Se ocupa de mí desde que se levanta hasta que se acuesta. Yo todo lo que tengo es gracias a este señor, Fidel, que es para quitarse el sombrero" va reconèixer Rocío Carrasco. Aquesta obsessió i control explica moltes coses. Els dos fills de Rociíto amb Antonio David sembla que li feien nosa. "Se aleja de los medios, de sus familiares y allí estaba Fidel. Forman una unidad de destino". Pedro Carrasco va tenir un enfrontament amb la filla, explicat per la seva dona Raquel Mosquera "Pedro: A mi hija, esta hija de puta, no quiero verla más. A los 15 días Pedro falleció".

rocio carrasco llora fidel albiac GTRES

Rociíto plora i Fidel l'agafa, GTRES

Kiko Matamoros: "La vida y la evolución de Rocío tiene mucho que ver con Fidel Albiac. Sus padres estaban en contra que esa relación cuajase. Rocío Jurado y Pedro Carrasco a Fidel no lo podían ni ver. Era un hombre bajo sospecha". A plató ho reconeixen "Al principio de la relación, seguro. Hubo un episodio que lo cuestionan". Es refereixen a un accident de cotxe molt greu conduint Fidel que acaba amb Rociíto a l'hospital amb traumatisme craneo-encefàlic.

kiko matamoros escucha movil Telecinco

Kiko Matamoros rep missatge "espeluznante", Telecinco

Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, envia un missatge a Kiko Matamoros en directe sobre Fidel i Rociíto en la mort de Pedro Carrasco que és "espeluznante". Un altre vel de misteri sobre què amaga Fidel Albiac.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat