La família més misteriosa d'Espanya és la que queda de la difunta Rocío Jurado. Els tres fills de la folklòrica, una biològica (Rociíto) i dos adoptats (Gloria Camila i José Fernando), no es parlen. Rociíto i els seus dos fills tampoc. En l'arbre genealògic  Rocío Carrasco és l'aïllada  amb un trastorn post-traumàtic però l'ovella negra a qui molts atribueixen la responsabilitat de tanta desgràcia és Fidel Albiac. L'estrany marit de Rociíto és portada de la revista Lecturas per una dada que no es coneixia: està endeutat fins al nas.

fidel albiac rociito gtres

Rocitío Carrasco i Fidel Albiac, amb mala cara, GTRES

Fidel Albiac deu a hisenda 150 mil euros des de fa 5 anys. I Rociíto deu mig milió d'euros més des de fa 14 anys, quan va morir la seva mare. El matrimoni no ha pagat Impost de Successions ni IRPF i el deute ja és milionari. ¿Com s'explica si tenen molta part de l'herència de la Jurado que inclou béns mobles, immobles, joies, diners i drets d'autor? És un misteri en què es gasta els diners Albiac, que ho controla tot. Cap dels dos no treballa. Rociíto va fer Lazos de sangre a TVE però només durant l'estiu.

fidel albiac amkiga gtrs

Fidel Albiac al carrer amb una senyora que fuma, GTRES

Fidel Albiac, a qui els paparazzi han retratat amb senyores que fumen, no és bona influència per Rociíto. Al domicili conjugal Fidel ha vist com la seva fillastra Rocío Flores amb 15 anys agredia Rociíto a la cuina de casa i un jutge condemnava la menor a una ordre d'allunyament. Albiac no ha sabut o no ha volgut mediar entre mare i filla i no són pocs els que diuen que el segon marit de Rociíto aïlla la seva dona del món per ser-ne l'única i poderosa influència. Ara queda clar que no és bon gestor. Els deutes es mengen la parella i Hisenda, segons Lecturas, es planteja embargar-los el xalet on resideixen.

fidel albiac GTRES

tatoo rociito TVE

Fidel Albiac, l'home a l'ombra, i Rociíto tatuadísima, GTRES / TVE

Albiac ha passat a ser l'home més poderós del clan Jurado i controla, segons la revista, els milions de l'herència. Però mai parla. És a l'ombra. Si Rociíto és (diu el seu amic Boris Izaguirre) "hereva universal" de Rocío jurado, és que va heretar tot excepte la propina pels seus dos germans adoptius. Però la mala vida, mal gestionada, ha portat el matrimoni a la ruïna econòmica. En una cosa gasten: en estranys tatuatges com el de l'esquena de la dona del misteriós Fidel Albiac.