Rocío Carrasco s'ensorra cada 15 de desembre. Agafa el telèfon i busca forces per trucar el seu fill David per felicitar-lo per l'aniversari. Ha tornat a passar: segons revela Antonio David Flores, la mare no ha felicitat el fill ni el dia que fa 22 anys. Rociíto rebutja la seva filla, Rocío, després que la justícia la condemnés amb una ordre d'allunyament per pegar la mare quan era menor. Però més incomprensible és que Rociíto es negui a parlar amb el seu fill que pateix una discapacitat, la síndrome de Angelman. Així és ara David:

hijo rocio carrasco y antonio david Instagram

David Flores Carrasco, el dia que fa 22 anys, Instastories

Diu el seu pare "Ya es un hombre, 22 tacos. Le he comprado de regalo un micro con un pen drive para que se grave cantando. Le encanta la música. Haremos una tarta y le cantaremos. ¿Que si le gustaría que su madre le felicitara? Bueno tú ya sabes. Son muchos años los que han pasado. A él le haría mucha ilusión". David canta, es grava i enyora la seva mare. Té un retard en el desenvolupament, problemes de parla i equilibri i discapacitat intel·lectual. Rociíto no vol saber-ne res i el padrastre dels nens, Fidel Albiac, menys.

fills rociito gtres

Rocío i David Flores Carrasco, fa anys GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio Flores (@rotrece)

Rocío Flores estima molt el germà petit. Li ha dedicat un post molt tendre "Mi vida": "Felicidades mi enano, tu eres mi regalo de la vida, que nada ni nadie te borre esa sonrisa que me alegra la vida, deseo que siempre seas tan feliz como eres, nadie me ha enseñado tanto como tú, eres la persona más guerrera que conozco, siempre superándote y siempre haciéndonos feliz. Te amamos". Si Rociíto llegeix això no podrà fer res més durant tot el dia que plorar.

rocio carrasco plora GTRES

david flores hijo cumpleaños GTRES

David Flores el dia que va fer 21 anys, GTRES

David ja té 22 anys i una família que l'estima: un pare, una mare que no veu, un padrastre que no el vol i una madrastra, la dona d'Antonio David, que el cuida. Si Rocío Jurado aixequés el cap, molts es moririen de pànic. Des d'allà on sigui, ho veu tot. Algú pagarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat