Què fa Roció Flores Carrasco? A què es dedica la filla de Rociíto i Antonio David Flores? La famosa exconcursant de Supervivientes ha revelat per primera vegada quines són les seves inquietuds professionals després d'esclatar a les xarxes davant les crítiques que assegura que està rebent darrerament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio Flores (@rotrece)

Després del seu pas per l'illa, la famosa del clan Jurado ha volgut apartar-se dels focus. No així de les xarxes, on diu que rep sovint de manera injusta sobre els seus orígens i les facilitats que ha tingut en la vida per ser qui és i venir d'on ve. "Nunca lo hago pero a veces es necesario expresar el machaque y derribo que recibimos por redes sociales". Està farta que alguns li diguin coses com que "vayas de emprendedora como si tuvieras obligaciones cuando te ha venido todo redondo" o que la noia no té "oficio ni beneficio". Flores també ha esclatat contra els que la menystenen pel seu físic ("Me parece patético y ridículo. Ofende quien puede no quien quiere. Esa etapa la pasé hace mucho tiempo"), però s'ha mostrat especialment irada amb la idea que no li ha donat ni li dona un pal a l'aigua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio Flores (@rotrece)

"Soy emprendedora porque trabajo como autónoma y mucho antes de salir en televisión. Estudio un Grado superior de Nutrición y Dietética. Tengo muchas obligaciones", diu empipada la filla de Rociíto i Antonio David. I sobre si ho ha tingut molt fàcil en la vida, es justifica assegurant que "Todos tenemos problemas en nuestras vidas y dificultades. El ser un personaje público no quiere decir que me baje del cielo. Las cosas tienen un esfuerzo".

instagram rocio flores

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat