El culebrot de la família de Rocío Jurado té un nou capítol. La sentència del jutge de menors té dues mil pàgines. Va condemnar la concursant de Supervivientes Rocío Flores per dos delictes i dues faltes: "Delito de maltrato habitual, otro delito de maltrato, una falta continuada de amenazas y una falta continuada de injurias”. Per entendre'ns, el jutge va considerar provat que la nena de 15 anys pegava i insultava contínuament la seva mare, Rocío Carrasco, cosa que va portar al col·lapse familiar

rociito agobiada gtres

GTRES

La família va quedar destruïda: la menor condemnada a allunyar-se de la mare i el germà petit, que pateix un grau de minusvalidesa, va acabar també expulsat de la casa de la seva mare, Rociíto, i Fidel Albiac. El digital Vanitatis, que ha aconseguit la sentència, detalla la defensa que va al·legar la petita Rocío Flores. La nena, després de pegar a la seva mare a la cuina, va fugir corrents a l'escola. El pare, Antonio David Flores, va enviar a buscar la nena a un matrimoni amic, que va declarar: "Olía a fruta, concretamente a nectarina, y tenía señales de dicha fruta por el pelo y todo el cuerpo. La niña les comentó, entre sollozos, que su madre le había pegado. Y uno aseguró  que la pequeña tenía arañazos en las piernas".

rocio flores gtres

GTRES

Aquella cuina familiar va ser un camp de batalla: cops, puntades de peu, la mare per terra i la filla plorant assegurant a un jutge que la seva mare li havia escampat fruita pel cabell i, el més greu, que l'havia volgut ofegar amb les seves mans: "La menor insistía en que su madre la había agarrado del cuello intentando ahogarla. El jutge no es va creure el relat de la nena i cap dictamen mèdic no va confirmar que patís ferides. Tenia 15 anys.

rocio carrasco plora rociito gtres

GTRES

El més sorprenent de la sentència és que el jutge considera provat que la nena va cometre delicte continuat durant 3 anys, és a dir, des que Rocío Flores tenia 12 anys. Una situació delirant: la mare no pot controlar la seva filla de 12 anys i acaba no tenint cap relació tampoc amb el fill petit, David, que pateix una malaltia genètica discapacitant: síndrome de Anselman. Els dos fills viuen amb el seu pare, Antonio David, i no saben res de la mare des de fa 8 anys. Continuarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat