La separació de Risto Mejide i Natalia Almarcha és, de moment, el primer os que la premsa del cor pot rosegar en aquest 2024. Ha arribat per sorpresa i això li atorga un plus de dolçor, cosa que és d'agrair perquè la relació del presentador i la farmacèutica llanguia com a un tall de pernil dolç oblidada a la nevera. Dura, eixuta, sense gust. En termes mèdics, es tractava d'un pacient a qui havien reanimat tantes vegades que el col·lapse era inevitable. A la tercera, o la quarta, o la quinta en set mesos, ha caigut tota la parada. Cadascú per la seva banda. El millor que els hi podria passar.

La periodista catalana Laura Fa ha estat l'encarregada, una vegada més, d'esbombar la patacada sentimental de Mejide. De fet, n'és una experta en la matèria, per a desgràcia del seu excompany a la difunta productora 'La Fábrica de la Tele'. Les seves goles pregones mai no han fallat gaire, és així. Les desavinences entre ells han estat una constant, des d'aquelles famoses converses de Risto amb altres noies per xarxes socials, les acusacions de garrepa i poc proactiu en la relació, o quan "le pidió matrimonio y le dijo que no". Problemes que semblaven haver-se solucionat, però ni de bon tros. Seguim, o segueixen, o seguien, igual. I això és pitjor, clar. A Almarcha, qui ja ha muntat la seva farmàcia a València, triomfa a xarxes socials i ha conegut de què va el negoci de la faràndula, se li ha acabat la paciència. I ha posat fi al turment.

Risto Mejide Cuatro
Risto Mejide / Cuatro

La Mamarazzi va explicar ahir una part de la història: "No se siente bien tratada ni valorada, ha decidido cortar la relación de una vez por todasSiempre ha sido ella quien tenía que desplazarse a Madrid para llevar una vida en familia junto al presentador y sus dos hijos. En cambio, de regreso a Valencia, el apoyo e interés del periodista brillan por su ausencia". Ara tenim algunes dades més, sucoses i intrigants. La Laura li diu a Lorena Vázquez que "no me atrevo a dar los motivos", li arriba a suplicar "no me preguntes más". Va amb peus de plom, perquè es tracta de raons "surrealistas". A la conversa n'hi ha per a sucar-hi pa. I irritarà en Risto, no ho dubtin.

I ho farà perquè el que deixa caure la Laura, sempre amb evident prudència, fa volar la imaginació. "No tiene que ver con nada económico. Es una causa que podría hacer sospechar de la existencia de terceras personas. Es eso o algún tipo de desajuste personal. Ella le pidió explicaciones por un tema, él de dijo "no me atosigues" y ella "pues mira, para llevar así la relación lo dejamos". Es tan intimísimo que no me atrevo a ir a más". Però hi van. "Tiene que ver con la intimidad de la pareja. Si a ti o a mí nos pasara lo mismo, o nos íbamos a un terapeuta especializado o rompías. Es que no se puede vivir así, tía". Un problema íntim que mereix ser tractat, és fort o no? Quina allau d'imatges que ens han dibuixat a la ment amb el seu relat. Ara no podem deixar de seguir el tema. Seguirem atents. Oi que sí. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!