Dulceida és més catalana que la crema (catalana). Es diu Aida Domènech i Pasqual, té 31 anys i és de Badalona. I la nòvia ho és encara més, Alba Paul, partidària del referèndum i contrària a que hi hagi presos polítics. Amb aquests precedents, la Instagramer estrella del país, 2,8 milions de followers, s'apunta a la moda dels famosos: promocionar grans hotels de Barcelona fent-se fotos despullats a la suite i penjant-la a xarxes. És com una feina, però millor. Un salari per dormir a la millor habitació de BCN, la de l'Hotel W:

dulceida Hotel w Instagram

dulceida hotel w

llençols hotel w

Dulceida i Alba a l'Hotel W, Instagram

El cul de Dulceida en penombra, escriu Dreaming (Somiant) abraçada amb la seva parella entre els llençols rebregats de l'habitació més increïble del Vela. I vídeos a dojo. Molta atenció al llit giratori per veure les vistes en 360 graus de la Barceloneta i el mar, la terrassa privada sobre el Mediterrani o l'esmorzar descomunal que es cruspeixen les instagramers amb dos membres de l'equip. La nit ha estat moguda i reposen forces. El dissabte ha estat molt assolellat a la capital catalana. Així li ha dit Bon dia a Dulceida i Alba, guapíssimes. Tres vídeos:

Instastories Dulceida

La W de l'Hotel ve de Wow! Dulceida és catalana, lesbiana i no anti-independentista. La ultradreta embogida no la suporta però ella ho té clar i ho va revelar fa temps a El Mundo: "Yo no soy independentista y tengo muchísimos amigos que lo son, pero no hay problemas. Yo tengo mi opinión, pero me parece que lo de terroristas y lo de no sé qué... No. Todo se lleva a otro nivel para crear odio. Tengo muchos, muchos amigos independentistas y se llevan muy bien con gente que no lo son". I la gran frase: "Si llega Vox al gobierno me iría a vivir a Andorra". Tots som Dulceida.