Natalia Almarcha és una dona feliç. Trencar amb la seva parella és la millor decisió que ha pres al llarg de 28 anys de vida. Si més no, ho sembla. La relació amb Risto Mejide no rutllava, patia de greus problemes de salut i els diferents intents de reanimació no han fet més que dilatar el col·lapse i la separació. La manxega resident a València, tipa de la manca d'interès del seu xicot superfamós, i d'algunes altres situacions íntimes que els que les coneixen s'estimen més no revelar del tot, ha dit prou. S'ha acabat el bròquil. Que te vaya bonito, Risto. A ella no li va gens malament. I exhibeix a xarxes socials el seu entusiasme. 

Entusiasme pels somnis que s'estan fent realitat, coincidint precisament amb el seu alliberament sentimental. Almarcha està posant tots els seus esforços al despatx de farmàcia que ha obert a Nàquera, treballant de sol a sol i fins i tot a hores intempestives. Moltes hores posant a punt el local que suposa el seu enlairament definitiu com a professional sanitària. També li serviran de teràpia ocupacional, per no pensar en les desavinences i la decepció amb Mejide, o per no fer cas dels desaprensius que l'insulten a xarxes socials. Està entretinguda. I no és la seva única ocupació, ni companyia, ni projecte de futur que la fa feliç.

Natalia Almarcha farmacia Insta
Natalia Almarcha / Instagram

Almarcha està immersa en una fantasia; li acaben d'escriure d'un estudi de tatuatges oferint-li fer realitat un altre dels seus grans desitjos. Una oferta laboral: "Hemos tenido varios clientes que llevan tatuajes tuyos y nos gusta mucho tu estilo. Te paso mi teléfono para explicarte las condiciones por si te interesa". La seva reacció és una bufetada sense mans al seu ex, "nunca he tenido suerte en la vida, pero últimamente solo me pasan cosas buenas". Hi ha hagut un punt d'inflexió. Diguin-nos malpensats, però és inevitable acabar imaginant-se la cara del de 'Todo es mentira'. Les bones notícies de la jove, però, no se n'acaben. També saluda a una nova il·lusió: "Mi nuevo bebé".

Natalia Almarcha tatus Insta
Natalia Almarcha / Instagram
Natalia Almarcha Inst
Natalia Almarcha / Instagram

"Bebé" és una paraula molt utilitzada per la Natalia. No és mare, però així li diu al seu gos. No tenim dades, però tampoc dubtes que la faria servir en la intimitat amb Mejide. I per si no quedava clara la seva predilecció, és la que ha escrit per donar la benvinguda a una nova joguina. Un altre nexe amb el seu passat: un piano. Entre les coses que Risto valorava de la seva ex, una era el seu talent artístic. Té formació musical, va fer estudis al conservatori i toca el piano. I bé, la promoció de la nova novel·la de Mejide, 'Dieciseis notas', va girar al voltant de les habilitats del presentador amb les tecles. Tot això és passat; ja no el necessita. Se n'ha comprat un. Diu que ha venut el que tenia a mitges amb el seu germà, i que finalment li ha arribat un nou de trinca. No és un Steinway, tampoc un Yamaha. És modest, un Casio d'uns 1000 euros. Però és seu, de ningú més. I li deu sonar a música celestial. Quina solteria la seva. Un festival.

Natalia Almarcha piano Insta
Natalia Almarcha estrena piano / Instagram

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!