Risto Mejide i Laura Escanes són un ex matrimoni que tracta de refer les seves vides. La influencer catalana ha trigat ben poc de passar pàgina. Està vivint un romanç amb el cantant Álvaro de Luna, amb qui comparteix petons de revista, confidències, moments romàntics a l'altra banda de l'oceà, etcètera. I per etcètera podríem incloure la seva vida sexual, com acaba de revelar en una nova visita a 'La Resistencia' de David Broncano. "Llevo una semana muy buena", va dir al programa de Movistar+. No hay más preguntas, señorita. Les alegries corporals d'Escanes, però, contrasten amb el posat més seriós del presentador de Mediaset. No li agrada aquest tema. Va bloquejar la seva ex a les xarxes en veure la portada de l'¡Hola!', tampoc li fa feliç que se'n parli de la seva situació anímica i sentimental. La ferida encara fa mal.

La Laura tampoc ha ajudat gaire en aquest aspecte. I no perquè faci o deixi de fer el que li surti del monyo amb la seva vida íntima i amorosa, si no perquè va ser la detonant d'un rumor que va fer arrufar el nas a Mejide. Tipa que només se'n parli de la seva aventura amb el cantant, va fer 'like' a un comentari que deia "está con otra". El que podria ser una ximpleria va agafar pes i volada gràcies a Escanes, qui a més a més ho va fer tot just el dia de l'aniversari del seu ex. En Risto desmenteix aquest extrem publicat a EN Blau a partir d'informacions de revistes d'àmbit nacional, dient que "efectivamente no estoy solo, tengo a mi familia. Dejadme en paz". 

Risto Mejide sobre  info EN Blau @risto mejide
Risto Mejide, molest / @risto_mejide
Laura Escanes con David Broncano La Resistencia Movistar+
Laura Escanes amb David Broncano a 'La Resistencia' / Movistar+

Després d'uns dies i setmanes de certa tranquil·litat, Mejide torna a estar en boca de tots per aquestes qüestions personals i afectives. I quan diem en boca de tots, ens referim especialment a la gent més propera, aquells amb els que comparteix moltes hores a la setmana: els seus companys a 'Todo es Mentira'. L'espai de sobretaula de Cuatro ha patit un canvi substancial en les seves cares visibles. La copresentadora Marta Flich va deixar el seu lloc en ser mare, i la seva substituta ha arribat disposada a tot. A quedar-se durant molt de temps, per començar. El seu nom, Mariló Montero. Una periodista de conegut biaix espanyolista i reaccionari​, a banda d'una socialité de campanetes. L'ex parella de Carlos Herrera s'està fent notar al programa amb tot el que això comporta: molts espectadors han fugit perquè no la suporten, però la parròquia fatxa ara s'empassa el xou amb ganes. La sintonia professional és evident, tant que han estat escollits com a la parella que farà les campanades de Cap d'Any a Telecinco. Risto i Mariló, Mariló i Risto. L'audiència serà històrica...

Risto Mejide y Mariló Montero Instagram
Risto Mejide i Mariló Montero / Instagram

El tàndem ha connectat, i segons recull Informalia citant fonts internes, el llaç és cada cop més fort, intens, estret. Insinuen que hi ha tema. Que les mirades no són les de dos companys de feina a l'ús, alguna cosa s'està cuinant. "Le ha cogido el punto y viceversa. Sus ojos se fijan los unos en los otros, se comunican más allá de lo que las cámaras captan. La navarra hace sonreír a Risto Mejide y muchos de sus compañeros confirman que ambos han demostrado una gran química ante las cámaras en Mediaset y fuera de ellas. La presentadora devuelve sonrisas al publicista y sus compañeros de programa ya hablan de "muy buen rollo"". Escanes tenia raó, o què?

Mariló Montero en 'Todo es Mentira' Instagram
Mariló Montero a 'Todo es Mentira' / Instagram
Risto Mejide en 'Todo es Mentira' Instagram
Risto Mejide a 'Todo es Mentira' / Instagram

Seria la bomba de l'any, de la dècada, del segle! No hi haurà prou crispetes per seguir-la. Això sí que seria una campanada i no el que faran el 31 de desembre. I bé, si no és així, 'Todo es mentira' i prou. La promo del programa ja la tenen feta.