La ruptura entre Laura Escanes i Risto Mejide havia de ser una separació tranquil·la, amistosa, idíl·lica. Podria ser. De ganivetades, sang i fetge no n'hem vist cap, però vaja, tampoc és el país la piruleta i la gominola. Sobretot perquè la influencer de 26 anys no s'ho està pensant gaire per refer la seva vida sentimental. Després dels rumors que deien que estava amb un youtuber, Mr. Jagger, ara podem confirmar que festeja amb un cantant, Álvaro de Luna. Els van enxampar a les revistes del cor besant-se, una escena que va ferir Mejide. Tant que va reaccionar bloquejant-la a les xarxes socials​. Una mesura, però, que no li haurà estalviat veure l'escapada de la seva ex a Mèxic amb el seu nou amor, reproduït a totes les capçaleres del món rosa. Mentrestant, se suposa que el presentador de Mediaset és a casa plorant pels racons. O no. No tot és el que sembla.

Fa alguns dies una imatge d'en Risto durant una gravació del 'Viajando con Chester' feia disparar novament els rumors: tenia una "compañera de viaje". Es tractava de l'Anna, cap de producció del programa, però. Companya de viatge literal, seria una sorpresa majúscula. Però tranquils, que si volen sorpreses i de les grosses, no els deixarem sense ella. I coincidint amb l'aniversari de Mejide, que fa 48 anys aquest 29 de novembre. Un regalet enverinat amb remitent ben conegut: Laura Escanes. Li ha destapat el seu gran secret i de la forma més inesperada.

Laura Escanes y Álvaro de Luna enamorados Lecturas
Laura Escanes i Álvaro de Luna besant-se / Lecturas

Laura Escanes, farta de les crítiques per la seva història amb Álvaro de Luna

Com en totes les disputes, hi ha dos bàndols en aquesta història. Escanes està rebent moltes crítiques del sector Mejide per anar tan ràpid. Els agradaria veure-la reclosa a casa, amb la bata manta i una bossa gegant de panchitos, ves a saber. Soltera i cèlibe pels segles dels segles, o si més no fins que el català hagi trobat una substituta. Pinta malament per a aquesta parròquia, perquè la Laura continua la seva vida de mare, dona jove i influencer d'èxit amb embranzida i forces renovades. Ara bé, això no vol dir que a l'Escanes certs comentaris no li facin cap gràcia. I que es regiri de tant en tant. És el que ha passat amb el seu viatge a Mèxic per coincidir amb l'Álvaro. Segons informen revistes com 'Semana', una usuària li recriminava això: "Qué rápido va todo, oye. Pobre Risto". La reacció fa que pensar.

Laura Escanes en México @lauraescanes
Laura Escanes en México / @lauraescanes

El "m'agrada" d'Escanes que destapa el secret de Risto

La Laura no entrava al drap, o si més no, no ho feia en planxa. Una altra internauta responia el missatge: "Tan pobre que está con otra". I Escanes secundava aquesta teoria amb un "m'agrada" que aixeca polseguera. La catalana obre el calaix dels secrets íntims de l'ex matrimoni amb una intenció doble: que la deixin en pau, per una banda, i que el focus i la lupa s'apliqui en els dos casos. No sabem si ho aconseguirà, però almenys ha enviat la pilota a la teulada del seu ex. I sabent com es pren Risto aquests temes, segur que no li ha fet ni un xic de gràcia.

Risto Mejide
Risto Mejide, seriot / Telecinco

Risto: "Todo es mentira"? O alguna cosa s'esta cuinant que no vol que se sàpiga? El culebrot, calent, calent.