Risto Mejide passa un 14 de febrer diferent dels anteriors. Bàsicament perquè està sol. No té parella oficial, vaja, amb qui compartir Sant Valentí. Com a molt, alguna conquesta d'aquelles que fa per la via habitual de les xarxes socials, però res seriós. No hi ha ni dona, ni xicota, res. L'última, Natalia Almarcha, amb la que va passar l'últim dia dels enamorats, ha dit prou després d'unes quantes temptatives. Alguna d'elles amb èxit fugaç, perquè van tornar a intentar-ho… i a estavellar-se contra el mur de la realitat. Quin? Doncs que entre ells dos la química feia figa.

La periodista Laura Fa insinuava problemes íntims de parella com un dels factors de l'adeu definitiu. Bé, això i determinades actituds del presentador que no agradaven a la farmacèutica i exmodel manxega de 28 anys. Desinterès, ritmes de vida i de despesa insostenibles, fins i tot sospites de joc a diverses bandes. Tot això va desembocar en baralles públiques, amb Almarcha deixant-lo mut a xarxes socials, i en nous intents de reconquista per part del català de 49 anys. La relació, però, era un zombi. Walking dead. I amb l'any nou, vida nova. Risto als seus programes i Natalia a la seva farmàcia, i que corri l'aire. 

Risto Natalia EP
Risto Mejide i Natalia Almarcha / Europa Press

Almarcha no guarda bon record de la seva exparella, no és cap secret. No se n'amaga. N'ha deixat constància de la seva decepció i, pel que sembla, encara no n'ha tingut prou. De les poques coses bones que li deixa aquesta aventura, una és el seu creixement a xarxes. Més followers, més publicitat per al seu negoci i més oportunitats laborals, personals i lo que surja. De la mateixa manera, però, a més gent, més xivarri. I no pots pretendre fer una publicació pel dia de Sant Valentí, amb la separació encara calenta, i que ningú no pensi en la persona a qui s'adreça. A un home famós, d'inicials R.M., i al que no li agradarà gens ni mica la referència escollida per la seva ex. Té gust de burla, d'humiliació. Aquí no hi ha fletxes de Cupido, ara volen punyals. Sense compassió, ni tampoc complexes. Bona peça és la Natalia, pel que va demostrant en poc més d'un anyet a la Champions de la faràndula.

"Preocúpate cuando no tengas con quien pasar un día de la madre, no un 14 de febrero". No volem ser malpensats, però entre una mare i un nòvio-pare, Almarcha ho té clar. Està molt bé declarar l'amor a la persona que et va portar al món, de la mateixa manera que no cal acarnissar-se amb aquell qui has descartat per bluf sentimental. Però pel que sembla, aquí encara hi ha comptes pendents. Curiós, amb Laura Escanes va passar el mateix. Al principi i al final de la relació. Risto sembla que repeteix patrons. Veurem si ho intenta una tercera vegada. 

Natalia Almarcha san valentín Instagram
Natalia Almarcha /  Instagram
Risto mejide Cuatro
Risto Mejide / Cuatro

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!