Rihanna arriba a la Super Bowl 2023 i ho fa sent la seva actuació un dels principals reclams del partit entre els Chiefs i els Eagles. La de Barbados torna als escenaris després d'un molt llarg descans de la indústria musical, en què ha aprofitat per enfocar-se en la seva faceta d'empresària, i ho fa en el 'mid tempo' de l'esdeveniment nord-americà per antonomàsia. Tan sols queden hores perquè la cantant posi fi en espera dels seus seguidors més acèrrims i cada vegada es coneixen més detalls sobre què portarà a escena en la seva tornada. Vols conèixer totes les filtracions i dades que es coneixen ara per ara de l'actuació de Rihanna en la Super Bowl 2023? T'expliquem tot sobre les cançons i convidats que és probable que l'acompanyin.

🍺 5 bars on veure la Super Bowl 2023 a Barcelona: pantalles gegants, cheerleaders i molt menjar americà
 

🎤 Rihanna no cobrarà ni un euro per cantar en la Super Bowl 2023: què guanyarà amb la seva actuació?
 

Rihanna a la Super Bowl 2023: l'artista torna amb magnificència als escenaris

"Intentar condensar 17 anys de treball en 13 minuts és molt difícil", declarava Rihanna als mitjans fa unes setmanes sobre el seu 'halftime show' a la Super Bowl 2023. I és que aquells 13 minuts de què parla l'artista, revelant ja per si la durada d'una actuació plena de secretismes, se serviran com la seva tornada amb magnificència als escenaris. Torna després d'un període de temps realment prolongat en què la intèrpret de Diamonds s'ha limitat a treballar en Savage X Fenty i Fenty Beauty, les seves marques de roba interior i maquillatge, i només ha publicat dues cançons originals per a la pel·lícula Black Panther: Wakanda Forever. L'anunci del seu retorn per a la Super Bowl 2023, que se celebra aquest 12 de març de 2023, va ser molt celebrat per tots els seus fans. A causa de la diferència horària, l'emissió començarà les 00:30 h.

💰 La Super Bowl 2023 serà la més cara de la història: 7 milions de dòlars per 30 segons de publicitat
 

Filtrades les cançons i artistes convidats que seran amb Rihanna en la Super Bowl 2023

Que durarà 13 minuts era una de les primeres pinzellades que Rihanna donava sobre la seva actuació en el 'mid tempo' de la Super Bowl 2023. Ara, i a escasses hores que comenci la retransmissió de l'esdeveniment televisat més vist als Estats Units, s'han començat a filtrar algunes dades que indiquen una alta probabilitat que Rihanna no estigui sola en tot moment sobre l'escenari instal·lat a l'estadi. Un seguit d'artistes convidats podrien encarregar-se d'acompanyar a la cantant, o almenys això es pot deduir del que sembla ser el 'set list' definitiu de la tornada oficial de la barbadiana. A continuació, repassem les cançons que semblen haver estat les seleccionades per l'equip de Rihanna per a la Super Bowl 2023. Un espectacle sobre el qual ella assumeix estar "emocionada" i que previsiblement inclourà els següents temes:

  • Umbrella (2007)
  • Don't stop de music (2007)
  • Love the way you vlie amb Eminem (2010)
  • Where have you been (2011)
  • Diamonds (2012)
  • The monster amb Eminem (2013)
  • Can't remember to forget you amb Shakira (2014)
  • Work amb Drake (2016)
  • This is what you came for (2016)
  • Love on the brain (2016)