Van ser rivals al Benidorm Fest on es va triar qui representaria a Espanya al Festival d'Eurovisió que se celebra aquest vespre a Torí. El públic es va dividir entre elles i les Tanxugueiras. Finalment, Chanel Terrero li va menjar la torrada a Rigoberta Bandini. Una cubana criada a Olesa de Montserrat, una altra catalana. Totes dues, apassionades de la música i els escenaris. Una, apostant per la força i el ritme del seu Slomo. L'altra, amb el que ha esdevingut tot un himne, Ay mamá. Finalment, l'escollida va ser Chanel, però ja després del Festival de Benidorm, es va veure que entre totes dues hi havia molt bona sintonia. Fins i tot, van parlar català a TVE i es van emplaçar a fer una calçotada quan tota la voràgine eurovisiva s'acabi. Qui sap si per celebrar la victòria de Chanel al certamen d'aquest vespre.

Ucraïna guanya Eurovisió 2022 i Chanel triomfa quedant en 3r lloc

 

Els millors mems d'Eurovisió 2022: Del Capità Pescanova al "Chanelazo"

Paula Ribó, a.k.a Rigoberta Bandini, no es es perdrà l'esdeveniment. Tot i que no ha viatjat fins la ciutat italiana per donar suport a Chanel, com si ha fet per exemple, Rosa López amb altres d'eurovisives, la catalana es queda a casa i gaudirà del xou amb amics. Chanel ha tornat la il·lusió als eurofans i les cases d'apostes pronostiquen un bon resultat a Espanya. Encara que és complicat, tampoc no es descarta una victòria, però segur que la delegació de la cantant es conformaria amb estar dins del top cinc, cosa que seria un excel·lent resultat. I cinc són les paraules que ha necessitat la Rigoberta per posar la xarxa potes enlaire. Per què? Pel missatge que ha escrit hores abans que comenci Eurovisió 2022 i Chanel Terrero surti damunt l'escenari de Torí per defensar el seu tema.

Chanel deixa tothom en shock a Eurovisió 2022: així ha estat l'actuació, allau de reaccions de VIPS

rigobertabandini 278714780 555766662511424 692962319631454409 n
Rigoberta Bandini / @rigobertabandini 

Rigoberta Bandini ha escrit un missatge d'escalf, de convenciment en la victòria i de donar-li tota la força del món a la seva col·lega perquè surti i es mengi l'escenari, enamori els fans i convenci els respectius jurats que l'han de votar a ella, que els twelve points han d'anar a parar a la representant espanyola. Cinc paraules que han estat rebudes per la xarxa i els fans de manera embogida, tothom elogiant Rigoberta pel fair play i pels ànims i per tenir un detall tan bonic quan Chanel deu estar nerviosa per sortir a cantar i segur que agraeix qualsevol mostra de suport i d'ànims:

En canvi, les que no estaran tan pendents són les Tanxugueiras. Sabela, Aida i Olaia tenen a aquesta mateixa hora un concert a la localitat de Lalín, a Pontevedra. El seu recital començarà al voltant de les 22.15 hores, mentre que Eurovisió començarà a les 21.00 hores. Casualitats de la vida.