Ricard Ustrell ha renovat un any més per TV3. Segons ha pogut saber en exclusiva EN Blau, Ustrell ha comunicat al seu equip que seguiran la temporada 2021-22 fent Planta baixa. El programa més car mai contractat per TV3 per la franja de migdia. La productora d'Ustrell s'embutxaca prop de 4 milions d'euros. No és líder, ha deixat de perdre contra Al rojo vivo i ara perd contra Ana Rosa Quintana. 4 milions i el programa ronda uns minsos 60 mil espectadors la primera part. Una joguina cara i criticada que seguirà. Tot i seguir la CCMA en funcions, tot i estar pendents de la renovació de TV3 amb el nou Govern, el programa, diu Ustrell, seguirà. El director, productor i presentador, agraït, ha convidat al programa Vicent Sanchis.

vicent sanchis TV3

Vicent Sanchis, TV3

Ustrell tuteja el seu director: "Vicent com estàs? Volem fiscalitzar TV3". No parla d'ell. Ustrell va cobrar un bonus de 35 mil euros per fer audiència, segons revela TV3. Fiscalitzar segons Ustrell és parlar de la polèmica per si hi ha convidats massa indepes al FAQS. Víctor Amela contra el director de TV3: "Has fracassat expulsant espectadors no indepes". Sanchis: "He fracassat amb la lactosa perquè soc intolerant  a la llet". Amela encara busca les dents però insisteix: "T'ajudaré, per cada opinador que és indepe hi ha d'haver un altre autonomista. A RAC 1 ens funciona així. No es compleix al Tot es mou i al FAQS".

amela sanchis TV3

Amela vs Sanchis, TV3

La tertuliana Mariola Cubells sobre el número d'indepes a TV3: "Jo soc al Planta baixa i no soc independentista, com vol que ho sigui si soc valenciana?". Sanchis la remata "Jo també soc valencià i soc independentista". Mariola Cubells no ha dit res més. Sanchis claríssim: "TV3 és l'objecte del desig, tots la critiquen i passen per alt altres TV públiques com TVE o betevé. I les TV privades són concessions administratives i ocupen espai públic. En aquestes teles veuen un independentista com una espècie exòtica o a cobrar-se. La TV més equilibrada en aquest sentit és TV3".

ustrell TV3

Ricard Ustrell TV3

Sanchis també té contra Amela: "Si vostè es fixa només en algun programa pot fer un titular però mirant tota la graella està equilibrat entre opinadors indepes i no indepes". No són indepes d'Els matins Soto Ivars o Sergi Pàmies, els fatxes del FAQS tipus García Juez o tampoc els tres de la tertúlia d'Ustrell que preguntaven a Sanchis: ni Santi Villas, ni Cubells, ni Amela ni Ustrell. Ustrell és d'ell. I segons va dient, ho serà un any més per 4 milions.