Cap de setmana molt complicat per al programa de TV3, FAQS, presentat per Cris Puig. Si el dissabte 6 de febrer pel matí l'espai estava en boca de tothom per la dura crítica que l'investigador Àlex Arenas va deixar anar a Twitter, denunciant el tracte rebut després de primer ser convidat i després apartat, hores més tard, el programa de la cadena catalana va tornar a rebre per tots els costats. El motiu? Anunciar que el tertulià de dretes Israel García-Juez seria un dels col·laboradors presents a plató durant la nit del dissabte 6 de febrer.

Cris Puig, TV3

Cris Puig, TV3

Dos quarts de nou de la tarda, des del Twitter del programa FAQS publiquen el següent missatge: "Els periodistes que aquesta nit ens acompanyaran a les seves cadires són, Agnès Marquès, Israel García-Juez, Júlia Regué i Arturo Puente." Les respostes dels espectadors del programa no es van fer esperar. Tots ells, molt emprenyats per la presència del sempre polèmic García-Juez. A continuació, algunes de les moltes crítiques:

Tanmateix, malgrat atacar el programa de TV3 per convidar al periodista de Madrid, hi va haver gent que sí va seguir l'espai des de casa i no es va perdre cap detall de tot el que García-Juez feia al seu pas per la cadena pública catalana. El cert és que parlar molt, no va parlar. Però va deixar moments tan delirants i escatològics com aquests. No són aptes per a tots els públics, avisem.

Veient el vídeo queda clar. Si d'alguna cosa li ha servit a García-Juez viatjar de Madrid a Barcelona ha estat per sentir-se més lleuger. Allò que no va tenir temps de fer a l'hotel abans d'anar al plató del FAQS, ho va fer davant de les càmeres i en directe: posar-se els dits al nas i acabar amb les incòmodes boletes de les seves fosses nasals. Israel García-Juez no perd el temps. Si no pot parlar, es treu mocs. Un periodista polivalent.