Primers moviments televisius cara a la propera temporada. Un setembre incert segons hi hagi coronavirus o no. TV3 té pendent de retorn el Més 324 de Xavier Grasset, que si no hi ha rebrot tornarà a emetre's al mes de juny. I el culebrot Com si fos ahir, que com que mou molta gent s'espera al setembre. I el TN comarques. El forat d'aquest informatiu líder de les 14 h. l'omple Planta baixa. El programa de Ricard Ustrell tenia contractades dues hores, de 12 a 2 cada migdia, a un cost de 3,2 milions d'euros fins desembre. Segons ha pogut saber en exclusiva En Blau TV3 es planteja premiar Ustrell i ampliar el seu programa a 3 hores diàries.

ustrell aragones TV3

TV3

Ricard Ustrell sap moure's sota la taula i el dia que Bernat Dedeu publica una columna imprescindible La Catalunya de Ricard Ustrell, el periodista de 29 anys entrevista el vicepresident econòmic i amo del calaix de TV3: Pere Aragonès. Fonts coneixedores de la situació a TV3 confirmen a En Blau que Ustrell ja ha fitxat periodistes de Política d'altres mitjans en previsió d'aquesta ampliació de programa. A TV3 asseguren que si al setembre segueix el coronavirus i no torna el TN  comarques, el programa d'Ustrell s'ampliarà d'11.30 a 14.30. I si torna l'informatiu de Núria Solé a les dues, no descarten retallar Els Matins i que Ustrell s'ampliï i vagi d'11 a 2. 

tardorTV3 44

TV3

TV3 s'estima més, pel risc de coronavirus, que treballin les productores externes abans que forçar la maquinària interna. Una mostra és que Els Matins es podria quedar el plató d'esports i els companys del Departament d'Esports hi podran treballar esporàdicament, rellogats. Això significaria la desaparició definitiva de l'Esport Club. Una pèssima notícia i un punt de fricció més entre Ustrell i el Departament d'Esports de TV3 que ja van amenaçar amb fer vaga. Hi ha mala maror dins Esports, un dels departaments més potents de TV3 que amenaça d'explotar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricard Ustrell (@ricardustrell) on

TV3 segueix fent audiències de líder sense tractar el procés. El programa Planta baixa ha ocupat l'horari estel·lar del TN comarques i sense la competència de Ferreras a aquella hora aconsegueix millors xifres tot i trossejar les audiències: Planta baixa prèvia 14,5% i Planta baixa posterior 18,6%. TV3 premia Ustrell amb més durada i més poder dins de TV3. Com diu Bernat Dedeu, la Catalunya d'Ustrell.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat