Si un programa comença, el millor és que parlin d'ell, encara que sigui malament. Planta baixa no té encara trajectòria, ni followers, ni audiència però ja té la primera polèmica. Ricard Ustrell, que no va sortir bé de Catalunya Ràdio, ha trigat dos programes a tornar-la als seus excompanys de l'emissora pública i al director, Saül Gordillo. A ell  va dedicar un famós tuit de comiat, parlant de "mala gestió" de l'emissora. 

Al segon Planta Baixa, en connectar amb Òscar Fernàndez, del programa Catalunya migdia, de Catalunya Ràdio, Ustrell li ha etzibat: "Si tens molts oients, Òscar. Si ets líder. Ets l'únic programa líder de Catalunya Ràdio. Tu i el Solà". Es referia a Xavier Solà, que va crear El suplement, el va fer líder i ara fa La nit dels ignorants. Qui també va fer líder El suplement van ser els successius presentadors, com Sílvia Cóppulo. El suplement va deixar de ser líder quan el feia Ricard Ustrell. 

ustrell oscar tv3

TV3

Parlar de programes líders de la ràdio a TV3 és furgar en la ferida de Catalunya Ràdio i destacar com triomfa RAC1. A Òscar Fernández se li ha congelat el somriure. A la redacció de Catalunya Ràdio,a Terribas, Escapa i cia i al despatx de Gordillo, també.