"No és no". Que dit d'una altra manera, "sí és sí quan a una dona li vingui de gust". Sembla mentida, però encara hi ha a qui cal que li recordin que una dona tindrà sexe quan ella també ho vulgui. Igual que es despullarà quan li passi pel monyo fer-ho. Hi ha homes que encara no s'han assabentat que el cos d'una dona no els pertany, que no poden anar per la vida com si fossin hereus directes de cromanyó i anar parlant a una dona amb uns termes lamentables i una supèrbia fastigosa d'ordenar i que elles facin cas obedients.

ares teixido coco platja

@aresteixido

Ara li ha passat a la presentadora catalana Ares Teixidó. La periodista lleidatana, només faltaria, sovint penja a les xarxes diferents fotografies explicant on és, què fa o com se sent. L'última publicació a Instagram ens indica que es troba a les Filipines, probablement passant uns dies de vacances, concretament a Siargao island. Allà, en la tranquil·litat de la seva habitació d'hotel, Teixidó feia front a un dia cinematogràficament aterridor, un viernes 13, amb un somriure, acabada de llevar i amb optimisme, i fent-se una selfie mirant el mirall del bany. Una foto on se la veu amb roba interior i escrivint el missatge: "despertARES y viernes 13". Una imatge que la pràctica totalitat dels seus seguidors han aplaudit. Excepte algun fan que ha entès malament de què va la cosa i s'ha permès el luxe de dir-li que "desnuda mejor"

ares teixido

@aresteixido

"Disfruta de la vida", "Chula la foto y bellísima tú", "Guapíssima la meva paisaneta, cuida't bonica" i missatges per l'estil són els que han omplert el timeline de la presentadora a la xarxa, uns missatges que segur que l'han animat tot i acabar de trencar amb la seva parella, que, tot i això, l'ha acompanyada en aquestes vacances per fer amb ella un original comiat de solters "para separarnos": "“Siempre fue nuestro destino soñado como pareja. Pues ahora como ex, así semos”. Però un dels missatges rebuts ha estat lamentable, instant-la a que despullada estaria millor. La resposta de Teixidó no s'ha fet esperar:

ares missatge

La galeta ha sonat des de les Filipines. No cal afegir res més que un 'bravo'. O potser un 'calladito, mejor' al tal diablo ouija.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat