La presentadora catalana Ares Teixidó és de les que pensen que al mal temps, bona cara. Afortunadament, perquè està travessant una ratxa força difícil. Fa un parell de setmanes, la lleidatana més televisiva va comunicar que havia decidit abandonar ‘Los infiltrados’, el programa de Vador Lladó al canal Gol. “Estoy en paro pero no parada. Con ganas, ilusión y fuerza”, escrivia fa uns dies a Instagram. I ara ha fet una altra revelació que ha sorprès els seus seguidors: Ares Teixidó i el seu nòvio han tallat.

ares albert

@aresteixido

Però és que no és tant el què sinó el com. I és que la presentadora ha impactat els fans explicant per Instagram el ritual que està seguint per trencar la relació amb el que ja és el seu ex, l’Albert Estragués: “Estamos de despedida de solteros. Hay gente que hace despedida para casarse y nosotros la hacemos para separarnos. Cuidando el final. ¿Por qué no?”. En comptes de llençar-se els plats pel cap, l’Ares Teixidó i la seva exparella han decidit acomiadar-se marxant junts de viatge. No sona del tot malament. “Es una pena pero nos hemos dado cuenta de que el amor no es suficiente. Nos queremos mucho pero no puede ser. Lo vamos a celebrar, pero no cómo estáis pensando. Esa despedida, no. Está todo bien, todo en orden. Es una pena porque este cabrón era el mejor amigo que tenía y ahora mierda pa ti y a mi”, ha relatat la presentadora.

ares teixido instagram

@aresteixido

La destinació escollida, les platges paradisíaques de les Filipines: “Siempre fue nuestro destino soñado como pareja. Pues ahora como ex, así semos”, confessa Ares Teixidó. En un mes, la presentadora s’ha quedat sense feina i sense nòvio. Però encara no està tot perdut. El 2020 és a la cantonada i ja ho diuen: any nou, vida nova.