Raül Llimós, antic cap d'Esports de RAC1, ja té nou destí. Des que va acabar l'anterior temporada no sabíem què li depararia el futur a l'antiga mà dreta de Joan Maria Pau a l'emissora del Grup Godó. Es va especular que fitxaria pel Barça però finalment ha acabat sent el cap de Comunicació d'una empresa que treballa per al Barça: Sports&Life. Fan de mitjancers entre les marques publicitàries i els esportistes. Als 43 anys, Llimós es reinventa en el sector privat però relacionat amb l'esport i el Barça.

linkedin llimos

L'empresa amb 10 anys d'antiguitat gestiona drets d'imatge, fa de representant de jugadors i organitza actes i partits amistosos. Entre els clients per als quals treballa no només hi ha el Barça sinó empreses com Nike, Pepsi o Rakuten. Llimós deixa així el periodisme i els portarà tota la comunicació.

senabre llimos rac1

RAC1

La redacció d'Esports de RAC1 ha superat diferents comiats i acomiadaments en els darrers temps: Dani Senabre, Edgar Fornós i Raül Llimós han abandonat l'emissora líder del país per una o altra raó. Sense Puyal a la competència de Catalunya Ràdio, RAC1 vol deixar enrere les acusacions de "màfia" al Departament d'Esports.