Raoul Vázquez és un cantant català de Montgat que als 23 anys té 350 mil seguidors a xarxes gràcies a 1) el seu pas per Operación Triunfo i 2) els seu físic, veu i ambigüitat. Els espectadors de TVE donaven per fet que tenia un embolic sentimental dins l'Acadèmia amb Agoney, que alhora s'havia enamorat de Ricky Merino. Un jeroglífic d'amor juvenil homosexual que resulta un imant a xarxes. A un instagram tan freqüentat passen accidents, com una foto que no anava pels followers sinó per un altre.

raoul vazquez nu insta

Instastories

Ha eliminat la foto però En Blau ha estat més ràpid i l'ha capturat. Raoul escrivia després: "Soy muy torpe con el botón, amigos. Al revés nunca me pasa. Lo siento. Sé que no tengo que subir públicamente según qué cosas. Perdón por la torpeza". Mentre Pablo Alborán diu que li agraden els homes, Raoul demana perdó per penjar una foto sense roba. Li falten anys per entendre que no ha de demanar perdó per això.

raoul aitana GTRES

GTRES

El cul de Raoul ja era conegut pels fans, com al vídeo d'agost a la piscina com el que mostrem tot seguit. Ara però sembla que la foto era volgudament sexual per enviar a algun ligue del cantant català i per això l'ha retirat.

raoil

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAOUL VAZQUEZ (@raoulvazquez) on

Chapeau per Raoul, Alborán, Ricky Martin i tots els que aquest dimecres són TT per estimar qui volen.