Tercera gala de la renovada OT i nervis a Gestmusic. El primer programa va ser líder, el segon va perdre contra La que se avecina i pel tercer volen tota la carn a la graella. Literalment. El talent show de joves cantants es renova fins al punt que televisa la primera relació homosexual dins l'Acadèmia. Els dos nois que ja haurien tingut una trobada sexual, com va revelar una de les concursants després d'haver-los trobat sota els llençols, són dos illencs: el canari Agoney i el balear Ricky.

La particularitat és que Ricky està nominat i podria sortir expulsat del programa. En una època en què realitys estan fent passes inèdites en TV, com especular amb una possible violació a GH, normalitzar una relació entre dos nois era d'esperar. El que no queda clar és que pugui tractar-se una estratègia del balear per evitar la seva expulsió.

ricky moreno  FB

Facebook

La confirmació de la relació amorosa entre tots dos concursants prové d'un vídeo emès pel canal 24h de OT on es veu Ricky escrivint en el seu diari "Me voy a dormir" i Agoney i li escriu a sota "Conmigo".

Segons ha pogut saber En Blau de fonts del programa, els dos amants no han estat cridats a l'ordre per aquesta qüestió. Només se'ls va renyar perquè fumaven excessivament, però des de la productora es veu amb bons ulls que la relació fructifiqui per alimentar tant l'audiència del Canal 24h, que no acabava de reeixir, com les pròpies gales. Les mateixes fonts entenen que fer un zoom sobre la llibreta acredita l'interès en fer créixer la relació cara als espectadors.

noteta ot  TVE 

TVE

El concursant més veterà (31 anys) de Palma i un dels més jovenets (21 anys) d'Adeje a Tenerife són les noves estrelles del show. El secret d'OT sempre havia consistit en el show i les cançons. Ara fa 16 anys mai vam poder veure Bisbal i Chenoa a la foscor dels sofàs de l'Acadèmia abans d'anar al llit. Les miradetes dels propers dies asseguren hores de share a TVE. 

miradetes  TVE

TVE

 La resposta definitiva la tindrem quan Mimi sigui l'expulsada en comptes de Ricky. En Blau aposta a que serà així. Gestmusic no es deixarà perdre petons entre bambalines, el drama de la nominació d'un dels amants, el show de veure'ls nominats a tots dos alhora i haver de competir, l'audiència trencant la parella, plors per l'Acadèmia o Agoney en un duet amb Ricky fent la cobra. 

parella portada  TVE

TVE

No imagineu cap lobby gai, ni tot Palma de Mallorca votant ni Tinet Rubira movent els fils. No cal cap teoria de la conspiració, simplement s'imposarà la màxima televisiva: tot per l'audiència.