Raoul Vázquez és el darrer dels concursants d’Operación Triunfo 2017 en estrenar el seu ‘single’. I ho ha fet en gran. L’espera dels seguidors del cantant de Montgat ha estat llarga però ha valgut la pena i aquest matí han embogit amb el llançament de ‘Estaré ahí’, el primer tema del seu ídol.

raoul vazquez twitter 2

@raoulvazquez

L’artista del Maresme parla en aquesta cançó de les pròpies vivències. Que deuen haver estat punyents. Almenys en alguna ocasió, perquè la lletra ho deixa ben clar: “No puedo más, sacas lo peor de mí”... El ‘single’ d’en Raoul s’ha estrenat avui però a YouTube ahir ja van publicar el videoclip. Carregat de dansa contemporània, en qüestió d’hores compta amb gairebé 200.000 visualitzacions. Un èxit absolut que s’afegeix a la bona rebuda que ha tingut a la plataforma iTunes, on s’ha situat de seguida com la cançó més comprada.

A les xarxes socials de l’artista, els fans estan esvalotadíssims i inunden el seu compte d’Instagram amb comentaris d’emoció:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vevo_esp @universalspain VIDEO COMPLETO EN LA BIO

A post shared by RAOUL VAZQUEZ (@raoulvazquez) on

 

raoul 1

raoul 2

raoul 3

Amb només 22 anys, Raoul Vázquez trepitja fort per aconseguir fer-se un lloc entre els nous cantants catalans de més èxit.