Operación triunfo segueix present a les vides de molts fans, pels discos comprats, pels records televisius o perquè algú de les desenes de cantants els ha arribat al cor. Entre els catalans de la primera fornada encara fan concerts molts com Beth Rodergas o Elena Gadel. Entre els de la segona etapa a TVE, un dels més populars és de Montgat i té 24 anys, Raoul Vázquez.

raoul aitana GTRES 

Aitana i Raoul, OT 2017, GTRES

Aquella OT 2017 tenia dos cantants catalans que encara omplen concerts: Aitana i Raoul. El jove ros supera els 300 mil seguidors a xarxes gràcies al seu pas per Operación Triunfo i el seu físic, veu i ambigüitat. Els espectadors de TVE donaven per fet que tenia un embolic sentimental dins l'Acadèmia amb Agoney, que alhora s'havia enamorat de Ricky Merino. Un jeroglífic d'amor juvenil homosexual que resulta un imant a xarxes.

Per embolicar la troca, Raoul ara és amic d'un altre concursant de reality, Pekin exprés de La Sexta. Jonan va concursar-hi fa anys i ara l'instagramer ha crescut, s'ha tatuat i és així:

jonan la 6

jonan instagram

Jonan, de Pekín exprés a instagram, La Sexta

A un instagram tan freqüentat a l'estiu, Raoul llueix imatges com l'última: dos nus integrals amb aquest altre concursant de reality: els culs de Raoul i Jonan. OT i Pekin exprés units per l'amistat i l'amor:

raoul jonan instagram

Jonan i Raoul, instagram

Tot i que Raoul sembli més famós, el seu programa feia més audiència i era més popular, Jonan té gairebé el doble de followers a Instagram: 600 mil a la seva mateixa edat, 24 anys. Hi penja imatges més atrevides amb el seu nòvio, viatges o tatuatges agosarats. Junts fan un milió i ho celebren despullats al mar per l'estiu, nudisme d'Instagram.

Raoul només escriu al post "Dos peixets" i va camí dels 60 mil likes. Altres companys d'OT fan conya "Se intuye un huevo" (Cepeda), "Me apetecen huevos revueltos" (Ricky Merino)... ampliant la foto. No cal, el paisatge és maco, cristal·lí i idíl·lic.

raoul insta

jonan insta

Raoul i Jonan, Instagram

Instagram és el regne de la vanitat, la joventut i els famosos televisiu, i no només de noies. Els nois també s'hi apunten. I fan com elles: despullar-se per augmentar els likes, els follows i els comentaris. L'estiu serà llarg i la temperatura puja o baixa a Instagram

----

Raoul ja va lluir per accident, diu, un nu a la dutxa pel qual va demanar perdó. És germà d'un jugador del RCD Espanyol, Álvaro Vázquez, i és més recatat, o ho era:

raoul vazquez nu insta

Instastories

Va eliminar la foto però En Blau la va capturar. Raoul escrivia després: "Soy muy torpe con el botón, amigos. Al revés nunca me pasa. Lo siento. Sé que no tengo que subir públicamente según qué cosas. Perdón por la torpeza". 

Raoul demana perdó per penjar una foto sense roba. Li falten anys per entendre que no ha de demanar perdó per això. Ni per penjar fotos fent-se petons a qui estimi.