Rafa Nadal no acostuma a trepitjar els platós de televisió. I encara ho fa menys la seva parella, Xisca Perelló. La dona del tennista ha mantingut sempre un perfil baix, allunyat dels focus mediàtics i sense voler saber absolutament res dels mitjans. Però no diguis mai d’aquesta aigua no en beuré: el matrimoni mallorquí va sorprendre ahir a la nit els espectadors de TVE i va fer acte de presència a ‘Masterchef Junior’, que disputava una de les seves proves a les instal·lacions de la Fundació Rafa Nadal.

nadal masterchef

Podeu veure el programa clicant sobre la foto. L'aparició de Rafa Nadal és al minut 01:22:30 | TVE

El jurat del reality va presentar la Xisca com “María, la mujer de Rafa Nadal ya”. I la parella del tennista, directora de projectes de la fundació del seu home, va parlar per primera vegada al davant de les càmeres d’un programa de televisió. Què va explicar? Doncs la feina que fan des de la institució: “Trabajamos en tres ámbitos. Uno es el área de integración social, luego tenemos la atención a jóvenes con discapacidad intelectual con el deporte, con el tenis concretamente en toda España, y luego también promocionamos el talento para jóvenes españoles que practican un deporte de alto rendimiento pero que tampoco quieren dejar la educación”. Amb la Xisca Perelló també hi havia la sogra. Tots tres, les dues dones i el tennista, desitjosos de tastar els plats que havien preparat els concursants. Declaració personal de la dona de Nadal inclosa: “Increíble que unos niños tan pequeños puedan cocinar de esta manera. Yo no soy nada de cocinar, así que aún más increíble me parece”.

xisca perello tve

TVE

A casa qui cuina deu ser Nadal: amb el braç esquerre musculat, de tant fer anar la raqueta, no li ha de costar gens ni mica apanyar-se-les amb la paella.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat