Primer moviment a la graella de RAC1 per a la temporada que ve. Com va avançar en exclusiva En Blau, l'emissora del Grup Godó fulminava La segona hora i pretenien emetre de 13 a 14 h un concurs. L'emissora va encarregar el format a la mateixa productora de Toni Soler, Minoria absoluta, que feia el programa de Quim Morales. Segons ha pogut saber En Blau l'espai, que havia de presentar Elisenda Carod, no va convèncer RAC1 i ha optat per un magazine convencional amb una cara en auge a Catalunya i Espanya: Marc Giró. La sorpresa és que no el produirà Toni Soler sinó Andreu Buenafuente.

La competència directa entre Soler i la família Godó, un co-edita el diari Ara i l'altre La Vanguardia, i les bromes habituals als programes de Minoria absoluta a TV3 sobre els Godó feien pensar que Minoria absoluta podia perdre el seu últim vincle amb el Grup Godó. Però tal i com també va avançar En Blau, l'equip de Quim Morales té tots els números per fer el programa despertador de l'emissora musical del Grup, RAC105.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Giró (@marcgiro_) on

Godó ha confiat el nou magazine a El Terrat, una productora que precisament va néixer a la ràdio, amb el mític programa de Ser Catalunya als migdies, El Terrat, que van presentar Buenafuente i del qual Toni Soler va ser guionista. I abans que amb Soler Marc Giró ja havia treballat per Buenafuente al seu programa de La Sexta En el aire on hi feia de col·laborador. Ara tenen la feina de recuperar aquell esperit de la Ser amb seccions, col·laboradors i trucades dels oients. Una fórmula infalible a la ràdio. I pels mateix preu, Godó es treu de sobre una productora amb forts vincles amb l'independentisme i la substitueix per una altra que en té menys.