Els diaris de Madrid no saben com tractar la Diada. La festa de tots els catalans que alguns celebren manifestant-se i els altres no. En això el país és ben normal. Però la premsa espanyola es limita a comptar manifestants i no a mirar què diuen i per què. Entre els columnistes catalans de la premsa unionista un dels més bocamolls és Salvador Sostres. Tan bon punt escriu lloant la bellesa d'una nena de 13 anys, Elionor, com entrevista l'exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo. Però aquesta Diada se li ha anat la mà, especialment amb el final: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artículos de Sostres (@sostresarticulo) on

Escriu Sostres al diari ABC una repugnant insinuació al paràgraf final: "Más dividido y deprimido que nunca, el independentismo afronta la Diada. Ni una sola idea. Llegará la sentencia el mes que viene y lo más creativo que hasta ahora hemos escuchado como respuesta es que tal vez se suicide el presidente".

torra discurs diada 2019 efe

EFE

En un context de presidents de la Generalitat afusellats, embargats, exiliats o a punt de ser jutjats i inhabilitats del càrrec en exercici, escriure d'un president "suïcidat" és pitjor que mediocre. És miserable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat